5 Aralık 2012 Çarşamba

HEDİYE ARANJMANI HAZIRLADIM :)

Günaydınlar blogcanlar
Bi yağmurlu bi güneşli İstanbul sabahından..

Haftasonu bizim için hareketli geçicek demiştim ya hani facebook sayfamda,gerçektende öyle oldu.Hayırlı olsunlar akşam ev görmeleri,yemekler,düğünler derken epey bir yorulduk.Hediye arayışlarım devam ederken sayfamdan fikirlerinizi de sormuş çok kararsız kalmıştım.Fazlacada vakti olmamaya görsün insanın,eli kolu bağlanıyor.

Hediyemin ilk parçası olan ahşap tepsimi çook önceden boyamış kaldırmıştım zaten.Aklımda olan şeyi uyguladığım için bu huyumu seviyorum,son zamana bıraksaydım yetiştiremezdim heleki şu bir kaç haftadır süregelen iş temposu ve düğün olayları arasında hiç düşünemiyorum kendimi fırçayla :)



Bir güzel paketlemem lazımdı kiii hediyenin en çokda bu kısmını sevıyorum,paket kısmını.. Elimde bool miktarda bulunan (yeni gelin oluncası) kırmızı tüllerden bir şeyler çıkarmaya çalıştım.Yeni evin kapısı bizde süslenir püslenir,bu kırmızı tülde işte ordan kalma...Katlayıp koymuştum bazaya,biraz kıt kıt makasla kesip,birde ütüledim mi cillop gibi oldular.Sonrada kırmızı kurdeleyle bağladım ağzını tülün.Tepsiyi daha evvelden yapım aşamalarını anlatan bir post hazırlamıştım.Daha detaylı bakmak isteyenler tık tık buradan ahşap tepsi postuma gözatabilirler.

Gelelim fasülyenin faydalarına ... :D
En çok hediye konusunda burda düşündüm ,ne alsam yanına ne alsam.Nevresim takımı cıkss olmayabilir ,tabak çanak  cıkss çok alan olmuştur şimdi felan fişman derken banyo için bir şeyler geldi aklıma ve hemen uyguladım.


Bir güzel misafir kullanımlığı için el havluları aldım,süsleyip kurdeleyle katlayıp bağladım.


Arkasından almış olduğum sepete yerleştirdim.Yerleştirirkende keşke banyosunun rengini bilseydim de demedim değil hani.Dolayısıyla bir çok renge yer verdim :)
Marketten bir kaç sabunda aldık mı bu iş evde hazırlamaya ayar duruma geldi.


Birden aklıma dolap dolusu banyo liflerim geldi aklıma :) Banyo için hazırlanmış bir sepetteneden olmasın ki dedim,3 tanede lifi rulo yapıp fiyonkladım.


Ben evde akşam sepeti hazırlarken tv karşısından bir yandan da eşimin gözünün içine bakıyorum,nasıl oldu objektif ol ama ...Hazır birşeyler mi alsaydım?  :)

Sen sensen,hediyende seni yansıtmalı :)
Yani diyorki uğraşmayı seviyorsun otur uğraş :)
Evet doğru seviyorum 


Sabunlarda yerini aldıktan sonra sepeti biraz süsleyelim şimdi.İki kulpuna nazar boncuklu kurdele bağlayıp,ön kısmına ise 3 kat kurdele katlayarak fiyonk hazırladım,sıcak silikon vasıtasıyla mıhladım :)


Ve işte bitmiş halide bu..


Benim evime gelince menekşelerimi beğendiğini fark edince kendisine birde ufak bir menekşe aldım,aynı tülden onuda hazırlayınca böyle bir güzellik çıktı ortaya.


Artık hazırız :)

Kendimi kız istemeye gider gibi hissetsemde (kırımızı nedense bana onu hatırlatır) hediyelerimin beğenilmesi çok hoşuma gitti,heleki banyo sepetinin ihtiyacın üzerine hediye gelmesi ev sahibesini mutlu etmeye yettti :)
 Hediyeleşmek güzel şey...

SELAMETLE


12 yorum:

  1. canım emegıne sağlık ne guzel seyler yapmıs hazırlamışsın öyle vallahi bende bayıldım ki ev sahıbı mest olmustur..=)
    banada gelseneeee ev görmeyee yütfennnn..^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,ufak tefek bişeyler yapmaya çalıştım işte,çok şükür oda beğendi.Tabii gelirim,şaka değil ama ;)

      Sil
  2. AAAAAAA MERVECIM BENDE YENİ EVLENDIM BANA BEKLERIM DILEDIGIN ZAMAN GELEBILIRSIN HAYATIMM:)) (ÖZLEMM)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehehh Özlem vallahi hepinizle tanışmayı isterim ben,benden yana sıkıntı yok :)

      Sil
  3. Çok hoş olmuş,hediyeyi hazırlayan sen olursunda orda kırmızı olmaz olurmu :-))Mervecim ellerine sağlık,arkadaşın çok şanslıymış güle güle kullansın:-)Senin postlarında kırmızı görmeye çok alıştım bende kendi hayatıma kırmızıyı soktum :-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaniiii :D Boşuna kırmızıyı ismimin başına koymadılar ;) Teşekkürler,beğenmene sevindim.Ayriyeten kırmızı renk konusunda böyle düşünmene,düşündürmüş olmama da ayrıca bi sevindim :)

      Sil
  4. sana kırmızı çok yskışıyoooorr :) çok güzel olmuşlar yaa ;)

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık canım...
    çok güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  6. MERHABA ÇOK ÇOK HOŞ OLMUŞLAR NASIL BİR İNCELİK TEBRİK EDİYORUM SİZİ YETİŞTİRENLERİ KUTLUYORUM TAKİPTEYİM BEKLERİM SEVGİLER

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutlu oldum,yüzümü güldürdünüz inanın çok teşekkür ederim :)

      Sil