24 Ocak 2013 Perşembe

YELEK DİKTİM

Merhabalar blogcanlar uzun bi ara oldu farkındayım post yayınlamayalı.Malum iş güç vakitsizlikten makinamı boşaltamıyorum :)

Dikiş makinesinin başına geçtim geçenlerde elimde bol paça pantalon için niyetlenerek aldığım parça işi kumaşımın kıtlığından ötürü kendisini yelek dikmeye karar verdim.Hem dikimi kolay olmasından ötürü hemde böyle uzun bir üstte ihtiyaçdan..


Lacivert çok kalın olmayan fitilli kadife kumaşımı dolabımda var olan bir yeleğimi baz alarak kestim diktim.Kalıp malıp yok yani,tamamen üste koyup biçmelik.Nasolsa acemiyim olmazsada olmaz havasındayım cesaretliliğim ondan ;)


Kot eteğimin üstüne veya bol paça kotumun üstüne takıvermelik bişey oldu. Bu arada dikiş dikenleri şimdi daha iyi anlıyorum şuncacık şeyi dikeyim derken yeni temizliği bitirmişken odanın halini görmeliydiniz :)) İplik çıplık heryerde :))


Yakasını kıvıramadığımdan (çok kalın oluyordu beceripte dönemedim köşelerini :)) kenarına evde bi işe yarar bu diye alıp kenara koyduğum güpürü geçtim.Keşke daha çok vaktim geniş geniiiş saatlerim olsada sürekli bir şeyler deneyebilsem...


Yeni aldığım ,bol paça pantalon dikmek için bekleyen dökümlü bir kumaşım var sırada..Bakalım becerebilirsem ;)

SELAMETLE

10 yorum:

  1. vay vay ellerine sağlık..gayet güzel olmuşş..

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık cnm ilkdikişin gayet başarılı:)elleri sağlık.oipliklerden hiiiç bahsetme bilem evimin heryerindeler.helekı evde dolaşan bir cüce varsa..

    YanıtlaSil
  3. gulerek kullan... cok guzel olmus

    YanıtlaSil
  4. Harika olmus bayildim ben :) Kiviramadigin yerde bi kosu komsun Fatmaya gidiver o yapar :D
    optum

    YanıtlaSil
  5. yaka detayına bayıldım çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  6. cok hos olmys danteli cok hos olmus

    YanıtlaSil
  7. Maşallah ne diyim ki gayet başarılı görünüyor=)

    YanıtlaSil
  8. valla bravo.çaresizlikten yaptığın dantel eki çok yakışmış özellikle mavi gömlek üstüne.bir mavi gömlek sever olarak çok beğendim.ayrıca bu yelekler çok büyük ihtiyaç.

    YanıtlaSil
  9. çok cici olmuş bir insanın elinden dikiş gelmesi ne kadar güzel birşey ben dikiş bilmediğimden ancak böyle hayıflanıyorum :/ ve hemen aynısından bende istiyorum :) hatta siz dikin satın ya bölece bizde özenmekten kurtulalım başarılar yeni dikimleri bekliyorum eyecanla..

    YanıtlaSil
  10. Bloğunuzu uzun yelek modeli ararken buldum,çok hoş olmuş elinize sağlık...Bloğunuz çok güzel ,takibe aldım,bana da beklerim.
    http://benbuara.blogspot.com/

    YanıtlaSil