19 Nisan 2012 Perşembe

BİR KAÇ GÜNDÜR...

   Günaydın blogcanlar,hepinizi mutlu ve özellikle sağlıklı bir gün diliyorum.Havalar malum.. Geçen gün tshırt havası satarken şimdilerde kaban çizme ayarında.Kendinize dikkat edinki benim gibi yatak döşek hasta olmayasınız :) 
  Çok hastayım çok,öyle böyle değil,dün dayanamayıp işten 1 günlüğünede olsa izin aldım.Bugün yine masabaşındayım ama dünden farksızım :/ Geçen gün doktora gittiğimde franjit tanısı koydu ama dünden birde gribal enfeksiyon kemik ağrıları ve ateş eklendi peşine.Boğazlarım feciiii :( Aklım hala bloğumda ama postlardan hazırlasam hazırlasam ne hazırlasam diye düşünüyorum.Vakit bulursam öğleden sonra evimden kareyle karşınızdayım inşallah :)


19 yorum:

  1. Geçmiş olsun canım d,kkat et postunu sabırsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim ,valla geçse ne iyi olur,burnumun tek tarafıyla nefes almaktan yıldım inanki :D

      Sil
  2. kurdele nakışı birşeyler görüyorum, annem de gelin almaya gelen arabalara bağlamak için yaptı havlulara:)) lolipop kavanozunuza bayıldım:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kurdele nakışına ilgi olacağını bileydim daha düzgün kareler alırdım :)Bende seviyorum kurdeleyi,pembe oda takımı yaptırmıştım bende çok şeker duruyor,arabalara kadar kurdele nakışlı havlu yaptığına göre annen baya biliyor desene bu işi,şanslısın ;)şeker kavanozu oda bi ayrı tabi :))

      Sil
    2. Bizim 2 ayrı şehirde düğün olacağı için buraya gelin almaya gelen az araba olacak, özel olsun dedik,yoksa ben kendime hiç öyle şeyler istemedim. Annemin yakın bir arkadaşı biliyordu birlikte yaptılar çok beceriklidir hemen kaptı tabi:)) oda takımını da merak ettim;)

      Sil
    3. nım nım nmm anladım az arabaya öz havlular hazırlandı desene,bizim toplam konvoy 40 araçdan fazlaydı,havlular direk bağlandı o yuzden :) bir gün daha detaylı gösteririm inşallah :)

      Sil
  3. çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin...rapor alabilsen biraz ne iyi olurdu :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol tatlım,amin en kısa zamanda inş :) işler işler..Yoğun şu aylar rapor almak birşey değilde işler birikicek :/ Çock çalışmam gereeek çook :))

      Sil
  4. geçmiş olsun.en tehlikeli havalar.hasta olmak değil olmamayı başarabilmek bi maharet bu mevsimlerde.tez vakitte düzelmen ümidiyle=)kavanoz ve şeker çok iç açıcı.bi benzeride benim evimde var.gelip geçerken renklerini görmek bile iyi geliyor=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle valla insan ne giyeceğini ne zamn dışarı çıkacağını şaşırıyor.İnsan yemese bile görmesi bile yetiyor :D

      Sil
  5. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ,BENDE DE SIK SIK FARANJİT TEKRARLIYOR,BİTKİSEL TEDAVİYE NASIL BAKIYORSUNUZ BİLMİYORUM AMA GÜNLÜK SAKIZI BU HASTALIL İÇİN ŞİFA.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk defa duydum,kekik-papatya ve ada çayı içiyorum devamlı gün içerisinde.ilaçlarımıda düzenli alıyorum,kısa zamanda düzelirim inşallah..

      Sil
  6. merveciimmm,tatlım cok gecmıs olsun tabı duğun telaşından dıkkat edemedın kendıne, bırde balayı falan derken hava degısıklıgı senı yataklara düşürdü..zaten evlenıp de sonrasında hasta olmayanı bılmıyorum ya gelın ya damat kesın hasta oluyo:(
    Allah sıfa versın cnm,benden san abı önerı bu tur rahatsızlıklarda karabıberlı cay önerıyorum tadı coooooooook kötu oluyo ama cok ıyı gelıyo bogazını yakıyo içerken önemlı olan sıcak sıcak içmek ve bogazını yakması heee bırde sekersız içlmesı gerekıyo içtıkten sonra yarım limonu da yedın mı ALLAHIN IZNIYLE ayaktasın tatlım:)yalnız gunde 2-3 bardak ıcmenı tavsıye edıyorum cooooooooookk öptum gecmıs olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. karabiberli ballı çay hep duyuyorum ama hiç denemedim :D ama o sondaki olayı hep yaparım limonu şap şup yerim yani ;) bu kez denıyecem bakalım :))

      Sil
  7. geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin inşallah

    YanıtlaSil
  8. Eyvaaaah nazar mi degdi :( cok gecmis olsun canim benim insallah daha iyisindir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nazar mı değdi bilmiyorum ama rüzgar değdiyi kesin :/ iyileştim ama ben :)

      Sil
    2. coook sukur :) kem gozlere parmak sokalim :p

      Sil