22 Mart 2012 Perşembe

BUGÜN GÜNLERDEN KINA :)

Merhabalar blogcanlar buguün malumunuz 22 mart perşembe :) Kına gecesi organizasyonu var akşama çok heyecanlıyım,uzaktan misafirler yavaş yavaş gelmeye başladılar.Her kafadan binbir sorulaaaar :D Aaman Aallah ım beni daha da heyecana sokuyorlar :)
Sanmayınki dün dingin geçti,dün çok eğlendim hemde çok yoruldum :) Bir arkadaş grubumuz benim için Titanic otelde sabah kahvaltısı ve gelin hamamı organize ettiler :) Nasıl mutlu oldum anlatamam,kahvaltının ardından buhar banyosu,sauna,hamam ooohh :) Çok eğlendik çoook :)



Kare hamam ve spor katından,terasdaki havuz harikaydı :)

Bendeki keyf sende yok hesabı dolaştım tüm gün :) Dedilerki bugünü akşama çiğ köfte partisiyle kapatalım,amenna dedik :)


Gecenin geç saatlerine kadar kakara kikiri,başından geçen olayları anlatma gecesi gibiydi :D Ne güldük ama:)
Şimdi kalkıp kahvaltımı yapıp işlere koyulma vaktidir,ikindi vakti kuaförde olmam gerek nasıl olucam bende çok merak ediyorum :)
Bu arada blogcanlar bılıyorsunuz internete bağlanacak vaktim pozisyonum olamıyor,yorumlarınızı cevapsız bıraktığım için affınıza sığınıyorum :)
Vee kına ayakkabımla posta burada son veriyorum :)


Hepinize SEVGİLER :)


15 yorum:

  1. canım benm düğün kına fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum hemde bana fikir olur :)

    YanıtlaSil
  2. ayyy nekadar heyecanlı bir gün :)) sen bugün kına gecende döktüreceksin bende bu akşam kız arkadaşları eve davet ettim onlarla döktürcem :)

    YanıtlaSil
  3. Akşamında dünkü kadar güzel sorunsuz bol kahkaha ve bu gece hiç bitmesin dercesine süper bi geceyle bitmesini temenni ediyorum.. Mutluluklar diliyorum sana ;)

    YanıtlaSil
  4. Bu gece kınan var ve sen bloggera yazıyorsun =) pesssssss

    YanıtlaSil
  5. ayyyy canım ne o heyecanlı ben o günü düşünemiyorum.doya doya eğlen yaa ben hem o günler gelsin istiyorum hem de gelmesin hemen bitiyor çünkü:(inşallah güzel bir gece geçirirsiniz.sevgiler

    YanıtlaSil
  6. günaydın canım heyecanla düğün resimlerini bekliyoruz ,mutluluklarrr diliyorumm.

    YanıtlaSil
  7. hadi bakalım, Allah inşallah gönlüne göre bir gün geçirmeni nasib etsin.. bu arada çok imrendim ne güzel arkadaşlar öyle hamam filan organizasyonu :) düğüne hazırsın demektir :P :D

    YanıtlaSil
  8. Oh ooooh, sefan olsun Vallah! Desmanlarin catlasin :D Arkadaslarin cok iyi dusunmusler ve bence super bir organizasyon yapmislar! Insallah kinan ve dugununde en az dunku kadar guzel ve eglenceli gecer.. Sana iyi eglenceler ve simdi'den cok mutlu olmani temenni ediyorum canim. Hersey gonlunce olur Insallah!

    Bu arada olmadi bastan'a katiliyorum ve hakketen pes diyorum..
    Kiz insan heyecanli olur ve eli ayagina dolasir boyle gunlerde, sen daha nasil blog'a takila biliyorsun :) ?

    Neyse, sevgiler ve tabi bol eglenceli gunler ;)

    YanıtlaSil
  9. ya sen niye daha önce göstermedin bu ayakkabıları çok beğendim beenn gördüğüm en tatlı pırıltılı ayakkabı tam giyilebilecek kıvamda toğuğu falan:) sana dua ediyoruz herşey gönlüne göre olur inşallah, keşke dediğin hiçbirşey olmasın, çok eğlenin çok;)

    YanıtlaSil
  10. ahh o günlere dönmek vardı doya doya yaşa hiç bir şeyi kafana takma.şuana kadar elinden geleni yaptık bundan sonra eğlenme vakti:)iyi eğlenceler

    YanıtlaSil
  11. canimmmmmmm cokk az kaldiiiiiiiii :) seni anliyabiliyorum heyecan icin kipir kipirdir :) keske bizlerde kinana gelebilseydik vallahi hic yabancilik cekmez ilk ben dikilridim kapina :) kina gecesi postunu sabirsizlikla bekliyorum canim

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  12. hersey gonlunce olsun canim :) boyle arkadaslain oldugu için çok sanslisin ne mutlu sana :)

    YanıtlaSil
  13. Allah mutlu mesut etsin kuzum inşallah gönlünce bir kına gecesi yaşarsın

    YanıtlaSil