2 Mayıs 2013 Perşembe

MERVE'DEN KISA KISA...


Hayırlı günler diliyorum herkese.Vakit buldukça yazabildiğim postların şu sıralar arası açıldı,hemen benden haberler vermeye geldim :)



 Bu pazar ,kahvaltı için yine bizdeydik yeni diktiğim junior puantiyeli masa örtümü çok sevdim :)


 Haftaiçinde annemde ufak bir ziyafet vardı,yardımınına koşup benimde elimin değdiklerinden kolaj hazırladım.Vişneli muhallebi,tuzlu misketler,atıştırmalıklar,elmalı rulo pasta ve dolgulu cupcakeler.


Masada en çok ilgiyinin sahibi olan cupcakelerin instagramda da merak edilen olup,içini merak edenler için çektiğim fotoğraf.En kısa zamanda tarifini blogda paylaşacağım inşallah.İçerisi lokum gibi oluyor hindistan cevizi toplarıyla.
 Bu arada instagram takip için ;)


Sıkıntılı bir süreçten geçen ofisimizde onaylanan projemizden sonra,sözünü verdiğim tiramisuyu dün itibariyle hazırladım.Şu sıcak günlerinde en iyi tatlı olduğunu düşünüyorum yağ miktarının oldukça az olduğundan ;) Pandispanyasının tarifini bu yazımda bahsetmiştim.


Son olarak dikiş tecrübemle son vereyim yazıma.Şu sıralar iplik çıplıkla uyuyup kalıkıyorum :) Ünlü bir türk tasarımcının modelinden isteyipte ortaya benim ihtiyacıma daha çok yatkın bir şey çıkan siyah dökümlü kumaşımın son hali.Üzerinde broş ve kemer,biye olarakta siyah güpür kullandım, diktim ertesi sabah hemen giydim :) Şimdilik benden kısa kısa bu kadar ;)

SELAMETLE

5 yorum:

  1. mamalar harika görünüyor...
    hrpsine bayıldım :)
    ellerine sağlık canım...
    yeleğinde çok hoş olmuş...
    severek kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim beğenmene sevindim :) İnşallah ustumden çıkarmamayı düşünüyorum :)

      Sil
  2. Herşey çok şeker gözüküyo elinize sağlık...

    YanıtlaSil