11 Mart 2013 Pazartesi

HAYDİ BUYRUN SOFRA HAZIR

Günaydın blogcanlar
Hayırlı bereketli bir hafta diliyorum herkese...

Pazar gününde kahvaltı soframda buluştuk yine sevdiklerimle.Bu kez şartlı bir sofra oldu esasında.Hamurişi,poğaça börek yok ha ona göre uyarısınca hazırlanan sofra :) Peki dedim :)
Krebi saymazsak :)) Rahat durmadım ;)


Bu kez elimi ağırdan aldım ve inanın fotoğraf makinemi çıkartmaya bile vaktim olmadı belirtmek istiyorum.Dolayısıyla hemen cepteki telefon imdata koştu :)
5 kişilik kalpli bir sofra kurdum.Bu arada biliyorsunuz diyet ve b-fit günlüğüm devam etmekte,gelişmeleri yakında yazıcam inşallah güzel ve detaylı bir postta.Masada duran 39 kalorilik dilim ekmekleri sanırım farketmişsinizdir ;)


Ev yapımı sucuklarımı dilimleyip biberle birlikte fırına verdim.Sodalı cupcake tarifinide çok sık yapar oldum şu sıralar artık sütle kek yapmıyorum.Bakalım bıkana kadar gider böyle :) Kahvaltıda reçelle birlikte çok yakıştırıyorum kekleri...


Peynir tabaksız olmaz elbette,beyaz peynir çeşiti olmadığı zaman evde çörek otu,baharat ve zeytinyağını kullanıyorum.Küp doğranmış peynirleri baharatlar ve zeytinyağı ile harmanladım yine.


İnstagramda facebook sayfasında çok soruluyor,eminim yine merak edenler sormak isteyenler olucaktır,kalpli orta ve servis tabaklarını toplama bir takım.Marka ürünü değil,tane işi oluşturdum kısacası..

 Ve pazar kahvaltılarını sevdiğimi yine söylememe gerek yok sanırım.Kim sevmezki ;)

SELAMETLE







10 yorum:

  1. harika bir sofra gerçekten :)
    tabaklar dedğin gibi sorulcak kadar var çok şirinler :)

    YanıtlaSil
  2. hamurişi olmasada olur masadakiler yeter:))))

    YanıtlaSil
  3. aynen kim sevmezki..ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir masa hamurişi poğça börek olmamasına rağmen bol seçenkli bir görünüm var:)
    Amerikan servislere bayıldım güzel fikir:)
    Ellerinize sağlık sevgiler:)

    YanıtlaSil
  5. Evet, kim sevmez:) Ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  6. sofram çok güzel yine evet tabakları bende çok beğendim... resmen takım olmuş...

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel olmuş sofranız her zamanki gibi. Ellerinize sağlık. Yuvarlak sanırım çokokrem sürmek için hazırladıklarınız lezzetlerin tarifini rica edebilirmiyiz?

    YanıtlaSil
  8. Sodalı cupcake mi ? Nasıl yapılıyor acaba:)

    YanıtlaSil
  9. Sofran çok şık ellerine saglık ;) size bir şey danışmak istiyordum blogum vardı ama çok aktif değildi daha yeni sayılırım Köşedeki kişi sayısını nasıl sayfanıza ekliyorsunuz ben nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim ;)

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel sofra olmuş elinize sağlık... Sizi yeni takip etmeye başladım ve evlerimizin renklerinin birbirine ne kadar benzediğini görünce içim açıldı. :) Benimde oturma odam pembiş, mutfağımda kırmızı sizde bakmak ısterseniz bocukbidik.blogspot.com dan bakabilirsiniz. :) Rabbim daha güzel günler nasip etsin imşallah...

    YanıtlaSil