19 Mart 2012 Pazartesi

TÜTÜ KINA MUMLARI

Kına gecesi için ne zamandır elimde kalan şişeler nihayetinde kısa bir süre evvel bitti.Artık bunlarsız kına olmaz oldu,hemen hemen her kızın kınasında şişe mumlar var.


Evimizde soda çok tüketilir hazır şişe almadım,boşalan soda şişelerini kullandım blogcanlar.


İki renk tül kullandım,kırmızı ve beyaz, kırmızıları biraz daha büyük kestim,yine iki renk kurdeleylede şişeleri bağladım.En altlarınada tabiki alimünyum folyo sardım..


Elimdeki artık önceden kesilmiş kurdeleri kullandım,değerlendirme açısından ;)


20-25 tane yeter sanırım işte hepsi bu kadar,üzerlerine kına kağıtları hazırlayıp zımbalıyacağım,geçenlerde hatim şekerlemelerine yaptığım gibi bakmak isteyenler buradan..

Hepinize SEVGİLER

13 yorum:

  1. cnm hepsi çok güzel olmuş Rabbim agzınızın tadını bozmasın,en kötü gününüz en güzel gününüz olsun dua ile..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım,amin herkesin inşaallh :)

      Sil
  2. bol eğlenceli bir kına gecesi olur umarım canım. Soda şişeli mumlardan ben de 4 tane yaptım aynı böyle denedim çok büyük oldu gibi geldi, yaklaşık 35 tane böyle büyük mumları sadece tüllerle şişe koymadan süsledim o da güzel oldu. benim daha zamanım var ama annem yapıp koyalım kalmasın son zamana dedi, ev de başka şehirde kurulacak ya git-gel olacak o zamanlar:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. boynu büyük sada şişeleri var evet çok uzun oluyor,markasını hatırlamıyorum bim'den aldığım soda şişelerini kullandım onlar diğerlerine göre daha bodur :) Evete senın yaptıklarınıda görüyorum onlarda güzeller iyi etmişsin önceden hazırlamakta,böyle ıncık cıncık şeyleri yapıp koymak lazım,sırası gelince hazır bulmuş gibi oluyorsun ;)

      Sil
  3. resimlere bakınca ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaaaa :D siz böyle dedikçe bişiler oluyor kalbime :)

      Sil
  4. herşey harika görünüyor...
    sevgiler canım...
    canım benim bir ricam var şu kelime kodlamasını kaldırırsan sevinirim...

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuşlar gerçekten hadi bakalım kızlar kınaya;)) inş.çok çok güzel geçer.bende bardakta mum yaptım biraz daha yakınlaşsın düğün günü paylaşacağım 25 tane yaptım bende ama yeterli olurmu acaba diye tereddüt ediyorum,ama yetmezse artık iki kişi bir mumu tutar:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ımmm bardakta mum..merak ettim doğrusu :) yeter yeter ya 25 tane kız mumlu 25 tane kızda mumsuz dönsün başında :)

      Sil
  6. oooh cok guzel olmuus ne goz yaslari dokulur ama kinada degil mi gerci pardon nerdeee bizim gelinin agzi kulaklarinda tik heycanda yok senin icin cok kolay :p
    rabbim hep guldursun seni insallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorma kına programını annem yapmış bile,konuşmacılar,piyesler ve ilahi kısmı (işte burda gözyaşı dökülebilir) war war artık heyecan yok değil :)

      Sil
  7. bunlardan bende yapabilirmiyimmmmm :D nolur nolurrr

    YanıtlaSil