14 Mart 2012 Çarşamba

HATİM ŞEKERLERİMMM :)


Düğüne çok az bir vakit kaldı,sona doğru o büyük güne yaklaşıyoruz.Aklımızdaki bir fikri uygulamanın zamanı gelmişti artık,eve girilmeden yani düğünden evvel yeni evimde hatim indirmek istiyorduk,çok şükür elhamdülillah bu güzel düşünceyi dün hafızlar ve yakın aile çevremizle gerçekleştirdik :)


Evden çıkışta kapı ağzında  çantaya atılıp çıkılabilecek küçük ikramlık bişeyler hazırlamak yapmak istediklerimin arasındaydı ve genelde küçük akide şekeri dağıtılır,mevlüt şekeride denir satılırken...Klasikleşen bişey olsun istemedim,badem şekeri ve meyveli çikolata drajelerinden aldım :) Son gün aldımki taze taze olsun ;) 


Daha sonra bu şirin mi şirin çini desenli külahları emelime alet ettim :D Bir kaç ay evvel bu güzel külahları görmüştüm,aklımın bir köşesindeydi hep bunları kullanmak.Kısmet hatim şekerlerineymiş ;) Külahların üzerindeki delikleri delgeçle ben açtım,kurdele geçirebilmek için :)


Her zamanki gibi kurdele rengim tabikisi kırmızı :) Külahlar yaklaşık 100 er gr aldı,doldurduktan sonra ağızlarına kadar kapatıp deldiğim deliklerden kurdeleyle fiyonk yapıp,hazırladığım kartları zımbaladım :)Kınamda da bu kartlardan hazırlıyacam:)


Toplu görünümü harika desenlerin:)




Kırmızı tepsi içerisinde ikram ettik misafirlere günün sonunda :) Çok güzel bir gündü,Allah herkesin dua ve dileklerini kabul eylesin inşalllah :)
Şimdilik bu kadar benden hepinize
SEVGİLER

24 yorum:

  1. Allah kabul etsin canım,güzel günlerde oturun.şekerlerde çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Canım maaaşallah ellerine sağlık harika olmuşlar fikre bayıldım :) Kutuları eminönünden mi aldınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim herşeye uygulanabilir fikir,hayır tatlım oturduğum semtteki kagıt amblaj hediye paketleri satan bir dükkandan temin ettim..

      Sil
  3. ah tatlım muhteşem olmuş yaaa

    YanıtlaSil
  4. bu fikre bayıldımm! evine huzur, bereket olsun inşallah okunan Kuran'ın herbir harfi.. ne kadr iyi düşünmüşsün. Tabii hatimi o gün bitirebilecek insanları bulmak da bir iş :) şekerlereyse öldüm bittim :):) çok güzel bir fikir, hem de kutular süper.. bulursam ve aklımda kalırsa ben de yapmak isterim... wallahi süper öneriler oluyor bana senin blogun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amiiin ne güzel dua bunlar :)teşekkür ederim canım,ne demek nedemek :))

      Sil
  5. Allah kabul etsin canım güzel bir fikir olmuş kısmet olursa bende yaparım inşallah. Huzur dolu hayırlı bir yuvanız olsun inşallah. Geri sayım başlamış bende heyecanlandım bak şimdi :) ayakkabıya ismimi yazmayı unutma tatlım :) kutudaki desende çok hoş canım. Senden kötü bir şey beklemiyorum zaten. Çok zevkli ve düşüncelisin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin inşallah :) evet artık ben saymıyorum ama damat bey sayıyor :D kutu için ortak yorum deseni oldu beğenili gercekten bende beğenerek hazırladım,iltifatın için tekrar teşekkür ;)

      Sil
  6. Allah kabul etsin canım evinde mutlu huzurlu bi şekilde yaşamayı nasip etsin yine döktürmüşsün eline sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amiiin dualarla inşallah,heheh yok ya herşey hazır baksana sadece içine doldurdum :)))

      Sil
  7. wuuuuuuuu :) çağırsaydın kesin gelirdim :P neyse ben bu fikri aklımın en iyi yerine yazayım süper olmuş da o kese kağıtlarını nerden bulabilirim :S bende kınamda kullansam süperrr olur :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amblaj satan dükkanlarda var tatlım,şeker külahı diye sorabilirsin ;)

      Sil
  8. s.a Allah kabul etsin.Rabbim huzurlu yuva nasip etsin.Yüzünüzüz güzelliği kalbinize doğsun....


    hacker yuzunden bloğumu kaldırmak zorunda kaldım. yeni bloğumda 137 izleyicim kaybolmuş durumda..bloğuma beklerim. desteğin ve ziyaretçi olman çok önemli benim için

    YanıtlaSil
  9. Allah kabul etsin, ne iyi etmissin evde okutmakla ;)
    Yuvanda saglik, mutluluk ve huzur diliyorum :)
    Resimdeki hersey cok güzel görünüyor..

    Blogumda reklam panosunda siradasin ;)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin,evet çok iyi oldu çok teşekkür ediyorum :)
      görmem miii :D bendende sevgiler

      Sil
  10. allah kabul etsin,hayırlısıyla mutlu mesut evinizde yaşamayı nasip etsin,tabi ki ilk olarak düğününüzün hiçbir aksilik olmadan,çok eğlenceli,unutulmayacak güzel anılarla dolu geçmesini nasip etsin allahım,sonra darısı da benim başıma olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amiiin inşallah tüm isteyenlerin başına,ayağımı sürücem merak etmeyin 2012 blogları bol düğünlü reimlerle dolsun inş :)

      Sil
  11. yine cok coook guzel olmus canim beniiim dualar kabul olsun insallah ;)

    YanıtlaSil
  12. merve merhaba, ya ben bu kutuları çok beğendim ama aydındayım ama bulamıyorum, sen bence bunlardan alıp bloğunda satışını yap :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar canım,anlıyorum.Şöyle yapalım istersen boş haliyle ben sana alır külahları yollarım yani,taş atıpta kolum yorulmaz,adres bililerini bana mail yoluyla yollarsın,postalarım.Eğerki kurdeleli,kartlı,içi dolu şekerlemeleriyle birlikte hazırla dersen hazırlarım zevkle.Mail adresim mimarmervecifcibasi@gmail.com

      Sil