3 Mart 2012 Cumartesi

DİKİŞ MAKİNESİ MESAİDE


Dikiş makinesi tırtır tır çalışmakta son hazırlıklar artık,bitti bişey kalmadı,kaç gün var diye soranlara 20 günden az diyince dudak ısırmalarla karşılaşıyorum :D Ne var canım dudak ısıracak :)

Kırmızı Başlıklı  kavanozlarımı hatırlamışsınızdır,puantiyeli artan poplin kumaştan ufak bir örtü yaptık,mutfak masasına uygun olabilir.


Kenarına aldığım beyaz su taşını döndük,puantiyenin gizli bir büyüsü var çok bakmamak lazım heleki kırmızı zemindeyse şaşı yapar wallahi :) Dün farkettim dalınca puantiyelere fazla sabit bir şekilde bı garip oluyor :)


Aynı kumaşçıya gidip biraz daha bu kumaştan alabilirim herşeyde kullanasım var,kırmızı fonda bir odaya çok tatlı yastık olurdu bu kumaştan :)


Aldığım kapitoneleri dikmekle uğraşıyoruz şu sıralar ama bitti sayılır.Dolap içlerinin ölçüsünü  mimar edasıyla :D ölçü alarak kapitonleri kestikten sonra elimde biyelerini teğelliyorum,annemde makineye sürüyor,sonra tekrar bana geliyorlar teğelleri sökmek ve ütülemek üzere :)


Farklı renklerdeler mobilyaya göre..


Hazırlık aşamalarından bugünlükte benden bu kadar.
Yarın eşyalarım gidiyor...
SEVGİLER

12 yorum:

  1. çok cici olmuş masa örtün iyi günlerde kullan,Allah kolaylık versin bu arada tatlı telaşlarında :)

    YanıtlaSil
  2. merhaba,
    sizi izlemeye aldım...
    sevgiler...
    banada beklerim...

    YanıtlaSil
  3. canım bunlar çok güzel :)
    ellerine sağlık.
    bende beklerim canım
    hayırlın akşamlar,sevgiler

    YanıtlaSil
  4. canım benim Allah yardımcın olsun şimdi ne telaş ne heyecan ooo dolu dolu yine döktürmüssün çok kullanışlı olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. kolay gelsin canim :) ne heyecanlidir o gunler ah ah :) zayiflamistim çok valla heyecandan ama simdi sistim evlendikten sonra :DD sen sakin benim gibi olma :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heheh bende tık yok iştahım yerinde maşallahım var :D

      Sil
  6. Ayyy tatalım o puantiyeliye bayıldım süper düşünmüşsün elde mi dikiosun makinede mi ben hiç dikiş konuusnda becerikli deilim :( mail atmıştım aldınmı kuzum ya cevap gelmedi senden :(

    YanıtlaSil