20 Ocak 2012 Cuma

SİZİNKİ NE RENK?

Herkesin hayalinde bir renk vardır,en sevdiği,elinin hep ona gittiği,her şeyde ne renk alsam dıye düşündüğünde hep o rengi seçtiği :)Farklı mekanlarda siz siz olun aynı renkleri psikolojiniz açısından seçmeyin.Ben öyle yapıyorum salon,mutfak,yatak odası vesair...Her mekanda baskın olan renk farklı.
 

Benim hayalimdeki banyo ise mor.Depresif bir renktir aslına bakarsanız mor,hüzünlüdür ama öyle bir renk uyumu yakalarsınız bazen hüzün coşkuya dönüşür.Banyomda mor ağırlıklı olmalı diyerek banyoya ait tüm tekstil ürünlerim mor ve tonları,banyo takımı,banyo seti,bornoz takımları,hamam seti,süslü sabunlar,mumlar,lif ve keseler.Aklınıza ne geliyorsa hatta diş fırçası,tırnak makası :) Hastalık gibi bişiy bu renk sevdası size uyumlu bişiler görünce dayanamıyorsunuz,mor vileda seti,çamaşır sepeti gibi :D


Benim kastetiğim küçük maaliyetli şeyler tabii,yoksa burdaki resim gibi mor banyo dolabı-mor banyo seramiği boyutunda değil (yinede böyle bir dolabım olsun isterdim banyomda) :)


Mor rengine kombin renk genelde beyaz,krem ve gümüş grisi seçiyorum.Burdaki banyo setinde altın sarısıylada çok hoş durmuş.İşte mühim olan altın sarısını banyonun diğer bir köşesinde kullanıp o rengi besleyebilmek, yadeyse sadece banyo takımınız güzel gözükmekle yetinir :)




Beyazın havası yine bambaşka,hangi renkle bir araya gelirse gelsin kendinide yanındaki kombin renginide ön plana çıkartıyor.Ortamı aydınlık göstermeside en güzel yanı,heleki çoğumuzun banyosunun havalandırma bacasına bakar durumdayken.
 Herkesin banyo hayali bambaşkadır işte benimkiside mor :) peki ya sizinki ne renk ?
 SEVGİLER




7 yorum:

  1. Hepsi de ayrı ayrı çok hoş görünüyor bayıldım.Benim daha banyo düşünme safhasına çook var ama,bembeyaz isterdim ben herhalde :)

    YanıtlaSil
  2. Her şey istediğin gibi gelişsin hayatda.Çok zevkli.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. Benim rengim mor ve fuşya, elim hep onlara gidiyor. ama gelin evi olmasının etkisiyle beyaz ve kırık beyazda favorim. Her daim sıkılmadan kullanayım diyorsan bence beyaz tatlım :)

    YanıtlaSil
  4. superisi;bencede çok hoşlar kim böyle cici şeyler hayır diyebilirki :)
    Gönül çelen;teşekkür ederim canım,amin :)
    Gelin adayı;mordan bende çok hoşlanıyorum bunun yanısıra beyaz herkesin ortak rengi sanırım,dediğin gibi sıkılmaca yaratmayan renk ;)

    YanıtlaSil
  5. canım benim şuan ailemle yaşadığım evdeki banyomuz mor:) şu en alttaki fotoğrafa benziyor, fayanslar falan da mor yani. benim odamda da mor ve beyaz nerdeyse herşey, halı, yatak örtüsü, mobilyalar mor-beyaz..ben çok severim ve kesinlikle uyumu süper, güzel seçim yapmışsın;) ben de baktığımız evlerde siyah-gri gördüm bi tane o çok hoşuma gitti, o evi tutarız inşallah<3

    YanıtlaSil
  6. ne güzel bir banyodur :)malesef benim fayanslarım mor deil ama krem ve tonları:) sadece aksesuar ve yan ürünleri mor alıyorum,bu bile mor tutkumu dindirmeye yetiyor :) inşallah canımm :)

    YanıtlaSil
  7. ben bu mor banyo takımını çok beğendim nerden alabilirim bunu acaba

    YanıtlaSil