31 Ocak 2012 Salı

KARIŞIK BİR POST OLSUN :)

 Uzun zaman oldu istanbulda böylesine kar görmeyeli.
Gece çıktım balkona bi kaç kare fotoğraf çektim hatıra kalsın diye,bir daha böyle karı istanbulda ne zaman görürüz bilmem.Nerden bileyim sabaha fazla fazla kar göreceğimi :)
Hadi biraz fotoğraflara bakalım o halde ;)




Odam o kadar ışık alıyorduki sabah gözümü açtığımda her yer bembeyaz olduğunu yatağımdayken bile anladım :)





Karlara basa basa işe gitmek güzeldi,bide şimdi dönmesi var tabi :)) Kaldırımlar buz tutmuş aman dikkat :)


Doğuda olanlar görüpte diyorlardır buda karmı yahu :) Napalım görmemişin karı oluş.. :D  Uzun yıllar sonra kar topu oynayacak kadar kar görebilmek neşe getirdi istanbullulara :) Hala öğrenci olsaydım,okullarda 15 tatil olmasaydı,kar yine yağmış olsaydı daha da mutlu olurdum,kar tatiliyle  :D
Şimdide karı bir kenara bırakıp sevgili evlilikyolunda blog arkadaşımın mimine gelelim;hakkınızdaki 7 gerçek konusuyla :)
İşte Merwe nin hakkındaki 7 gerçek...
biiir :) Süslüyüm arkadaşlarımın tabiriyle kokoşum :) giyinip sürüp sürüştürmeyi etrafa kokular yaymayı sever,takı toka ıvır zıvır delisiyimdir,sadelikten hiç hoşlanmam.
ikiiii :) Original fikirlerin adamıyım,sıradışılık yaratıp dikkatleri üstüme çekmeyi başarırım,atılımcı kişiliğe sahibim fark yaratmayı severerk başarılı olmuşumdur,okul hayatımda da bu böyleydi.
üüç :)Heyecanlı birisiyimdir,çoğu zaman espirili,girdiğim ortamın havası değiştiririm.Bugüne kadar kalkışıpta yapamadığım hiç birşey olmamıştır,birazcuk el becerim vardır :)
döört :) Biraz inatçıyımdır,sabit fikirlilik noktasında çığır açabilirim o kadar ki,aklımı fikrimi kimse değiştiremez,düşüncelerimde ısrarcıyımdır ne istediğimi iyi bilirim,kendim gibi ısrarcı insanları sever,zoru görünce yolundan cayanları cesaretsiz olarak değerlendiririm...
beeş :) Bana göre hızlı,başkalarına göre aceleciyimdir:) Her işimi yarışırcasına hallederim,sabırsız olduğumdan çoğu şeyi vaktinden önce öğrenirim,plan program yapmaksızın hemen uygulamaya geçerim.
altııı :) Başıma bi iş gelsin hemen bir neden ararım,çok geçmedende ilahi bir sebeb bulur,beyin fırtınası yapar eksiklerimi tamamlama yoluna giderim ama asla geçmişi unutmam.
yedii :) Sevdiklerim benim için çok değerlidir,değer verdiğim kişiler banada benden fazla değer versin isterim,kısakncımdır benim sevgi bağım bulunan kişilerle bir başkası daha güçlü bağ kuramaz,aslan burcuyum, alemlerin kralıyımdır :)
Aslında kişiyi en iyi arkadaşı bilir,bu kez kendimi kendim anlatmak durumda idim,hemde 7 maddecikle :)
Şimdilik bu kadar,kaldırımlara dikkat blogcanlar ,düşmeyesiniz :)
SEVGİLER









10 yorum:

  1. Aksam karanligindaki kar fotograflarına bayiliyorum

    YanıtlaSil
  2. Bende bayiliyorum kara ne kadar güzellll

    YanıtlaSil
  3. İstanbul'a kar yağmıyor diye diye getirdik sonunda:))görüntü harika ama...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında mevsım normallerını yaşıyoruz sorun yok her kış yağsın :) heleki dün gece bi harıkaydı...

      Sil
  4. Canım cevapladığın için teşekkür ederim. Seni daha yakından tanımış oldum bende çok hızlıyımdır, yavaş insana da hiç tahammülüm yok maalesef :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim,ben teşekkür ederim esas :) aynen yavaş insanları slowmotion çekim olarak görüyorum :D

      Sil
  5. Selamın aleyküm
    Ben şeyda sitende postlarında çok tatlı :))
    Şahsen ben d.bakırdayım 3 sendir burda oturuyorum böyle kar görmedim valla dışarı çıkmak bi eziyet desem mübalağa etmiş olmam diye düşünüyorum :D
    Neyse çok uzatmıyım buda benim blogum bubenimdefterim.blogspot.com Sevgileeeeer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. a.s teşekkür ederim canm,diyarbakırdaysan keyfını cıkarmaya bak o halde tatlım ;)bendende sevgiler...

      Sil