19 Ocak 2012 Perşembe

İĞNEDANLIK

                                                                                                                                                                         
Nişanımdan bir kare görüyorsunuz ama aynı zamnda farkında olmadan iğnedanlığımıda :) Pembe nişan yastığımın yanında duran yine pembe satenle yaptığım kadeh...
Düğün dernek söz nişan olaylarında takı olaylarında inanın büyük kolaylık.Keşfetmeden evvel hep görürdük gelin veya damadın yanında duran kişi toplu iğne dolu bir kap tutar ve kimse bir defa denemede bir iğne alamazdı :) İğnedanlık hem bu konuda çözüm hemde çok şık aksesuar oldu.
Bilmeyen ve tanışmayanlar için anlatayım,içerisine elyaf dolgu yaptığımdan yumusak oluyor,iğneler kolaylıkla batırılıyor.Düğün zamanı bütün iğneler bunun üzerinde batırılmış durumda duruyor ,takısını yapmak isteyen iğne alıp geçiyor.Bakmayın benim pembe yaptığıma,nişanımda konsept renk pembeydi.Genelde gelin hanımlar nişanlığı hangi renkse o renk yaptırıyorlar.Nişan fotoları için tık :)
Konu buraya gelmişken nişan yastığımıda eklemek istedim kızlar,pembe saten ve pembe tülden yine.4 köşesine farklı cins kurdelelerle fiyonk yapıp aşağıya sarkıttım,tutarken hoş dursun diye ;)

İşte aynen burda durduğu gibi :) ee nişan yastığı olurda makası olmaz mı ? Onuda aynı renkte süsledim.3 lü bir takım oldu diyebiliriz.Düğün organizasyonlarında ise beyaz tabiki vazgeçilmez olmazsa olmaz renk.
Bunlarda siparişlerim olan iğnedanlıklar, sahipleri çoktan gelin oldular bile :)


Düğün hazırlıkları yap yap bitmez bunu bilir bunu söylerim hep,ama hayatımızı kolaylaştıracak ve bundan zevk alınacak şeyleri seviyorum :) İğnedanlık siparişleriniz için mail adresimden bana ulaşabilirsiniz.
Hepinize SEVGİLER :)




8 yorum:

  1. ne kadar hos olmus ellerine saglık canım

    YanıtlaSil
  2. cok guzel gorunuyor, enim yine istahim kabardi :) ellerine saglik

    YanıtlaSil
  3. hayırlı olsun bende yeni nişanlıyım nişanımda iğnedanlığımı kendim yaptım senin gbi herkes çok beğendi hemde bu iğne meselesini ortadan kaldıran bi çözüm herkes rahatlıkla alabiliyor

    YanıtlaSil
  4. ay ne tatli olmus canim ya hele o makasli yastiklar :(((
    com imrendim
    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  5. fayza;saolasın cnm :)Kelebek Misali;kabaran istahı doyurmak gerek:)))teşekkür ederim.Büşra;seninkide hayırlı olsun canım,en güzelini yapmışsın gerçekten büyük kolaylık ;)guzelgul;teşekkür ederim tatlım :)

    YanıtlaSil
  6. çok güzel olmuş ama bunun için becerikli olmak lazım ben hiç anlamam bu şeylerden:)düğünümdeki birkaç ayrıntıyı yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum.galiba yine hazır alıcam:(

    YanıtlaSil
  7. sewooo;canım ayrıntılar hep gelinlerin başını ağrıtır doğru,bayanların fıtratında var ayrıntılara takılmak :)taze gelin adaylarım için sipariş alıyorum bilgine ;)sevgiler :)

    YanıtlaSil
  8. Farklı bir fikir ve yine çok güzel :)

    YanıtlaSil