23 Ocak 2012 Pazartesi

HAFTASONU ALIŞVERİŞİ VE IKEA



Hepinize mutlu bir hafta dileyerek pazartesi gününe merhaba diyorum :) Bir haftasonunu daha geride bıraktık,umarım benimki kadar yorucu geçmemiştir haftasonunuz :) Başlıktanda anlamışsınızdır alışverişdeydik tüm gün,ikea zaten gez gez bitmek bilmeyen büyük bir alışveriş merkezi,heleki yanınızda benim gibi gözü dönmüş biri varsa ayaklarınızın vay haline :)
Haftalardır ötelediğimiz oturma odası köşe takımı için gittik,tv sehpası,duvar ünitesi,ıvır zıvır derken doldurduk yine bagajı.


  Ufak mı ufak oturma odası ölçülerine göre;' buraya köşe takımı bulamazsınız' sözlerine inat işte buldum begendım ve aldım diyebiliyorum.Zira demektede haklılar, odamızın bır kenarının olcusu sadece 2.26 cm :) Öylede kullanışlı bır koltuk ki uzanma tarafının altı sandıklı yani bazalı,ıvır zıvır koymaya arayıpta bulamadığımız yer,diger karşıda duran tarafının altından ise yatak çıkıyor,al sana çift kişilik bir yatak,küçük bir köşe takımından başka ne istenilebilinir ki ! Yastıklar femuarlı çıkıp yıkanabiliyor,alt baza kumaşıda cırtlı oda çıkarılıp yıkanabilir.Showroomda fıstık yeşili ve fuşyayla kombinlemişler,ben bebe pembesi ve beyaz kullanıcam,nasıl durucak merakla bekliyorum :)


Yine çok beğendiğim bir duvar ünitesi,koca bir kütüphanelik kitap alır.Keşke şöyle 5-6 odalı bir evim olsa! :)
Hemen lcd nin üzerindeki 3 lü duvar rafı haftasonu hasılatının ürünü :)


Lcd nin altındaki tv sehpasıda artık bizim :) Ölçüler küçük olunca herşeyin small'unu seçiyoruz malum :)




Bu iki tv sehpasıda beğendiklerimizin arasındalardı fakat tercihimiz olmadılar :)


Ikea nın sloganalrından biri; duvarlar işe yarasın :) Aynı felsefeden yola çıkarak rafları,kitaplık,süs objeleri koyma amaçlı aldık.



 Bu aynayı uzun zamadır beğeniyorum,almak nasip olmadı ama,5-6 odalı bir evimiz olursa o zaman alırım diye bıraktım :P


İşte sağ alt resim showroomdan,diğerleri bizim evden :) Bakalım kurulunca tamamiyle nasıl duracak pembelerle :)
Tekrardan hepinize güzel bir hafta diliyorum
SEVGİLER



9 yorum:

  1. çok güzeller güle güle kullan.ikeaya bayılıyorum ama ancak arada alışveriş yapabiliyoruz:(

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullanın harika şeyler almışsınız cidden ikea mağazası varmı sizin orda ben netten gördm çok güzl eşyalar vardı yalnz ordn alışveriş yapamadım bir türlü inş. burayada açılır :)

    YanıtlaSil
  3. sewoo;tesekkür ederiz canım :)
    1Gül;evet istanbulda oturuyoruz tatlım,ıkea yakın olmasada var :)inş,çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. İkea'ya bende bayılıyorum :) Canım seçimlerin tam odana göre olmuş ve çok güzel. Duvar kağıdını çok beğendim. Yastıklarla da kombinlenince hoş ve farklı bir oturma odan olacağını düşünüyorum. :) Ahh ahhh ben bu hazırlıklara ne zaman başlayacağım :(

    YanıtlaSil
  5. Gelin adayı;evet duvar kağıdımı bende çok severek aldım,dediğin gibi yapıcam pembe yastıklar dıkıcem :) cok teşekkür ediyorum,sende hayırlı zamanda başlarsın ıns :)

    YanıtlaSil
  6. Rabbim mutluluğunuzu artırsın ..
    Beyaz raflara bayıldım ..
    Sevgiler ve mutluluklar diliyorum tekrar.

    YanıtlaSil
  7. Merve abla Koltuk takiminda renk secimini inanilmaz cok begendim, benimde hep aklimda dolasan renklerden su aralar. Duvar kagidin hakkindada ayni düsünüyorum. Simdiden cok sirin bir ev olacagi her halinden belli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim kübracım beğenmene çok sevindim :)inşallah canım :)

      Sil