12 Eylül 2013 Perşembe

SICAK BİR ÇAY SICAK BİR KAHVALTI

Günaydınlar blogcanlar
Hafta yine ortaladık,günler peşi sıra kovalamaca ilerliyor.Yaz bile bitti aklım almıyor,halbuki daha dün gibi haziran ayının gelişi,tatile gidişimiz..


Kış hazırlıkları yapıla dursun ben hala yaz modundayım :) Hala dolaplarda elim beyazlara gidiyor,akşamları yine pencereleri açıyorum ve hasta oluyorum :) Herkes gibi,sanki salgın gibi etrafımdaki insanlar ellerinde mendillerle geziyor,ben gibi :) Sıkı bir kahvaltı haftaiçinde yapamıyorum,şöyle keyfini sürerek,oyalanarak... Bu yüzdendir pazarlarını,pazar kahvaltılarına bayılıyorum.


Hani geçenlerde erik reçeli yapmıştım burada ,ee tabi o da yerini aldı sofrada :)


Tırtıklı doğrayıcıyla bu kez peynirler doğrandı,asla zeytinyağı ve limonsuz yenmeyen domateslerde sofrada yer aldı.Minik krepler acı kahvaltılık sos eşliğinden midelere götürüldü :)



Son zamanlarda Superfresh'in böreklerine dadanır oldum,elimi attığımda imdadıma koşuyorlar.Lezzetinide çok beğeniyorum,parmak börek olsun,tepsi böreği olsun.Emin olarak lezzetinden tavsiye edebilirim,el açması gibi oluyor ;)



Günün taze pırıl pırıl ışıklarıyla yenen bu sofra nimetleri ve bu nimetleri tüketebildiğimiz sağlığımız için binlerce kez şükürler olsun.
Hayırlı bereketli bir gün diliyorum..

SELAMETLE


5 yorum:

  1. Merhaba tırtıklı doğrayıcı nereden aldınız acaba?

    YanıtlaSil
  2. afiyet olsun iştah açıcı sofra düzeni harika...bende beklerim bloguma canım

    YanıtlaSil
  3. Çok şık bir masa elinize sağlık..

    YanıtlaSil
  4. Masa harika, renkler muhteşem, ellerinize sağlık,
    bloğunuzu yeni keşfedenlerdenim, bende beklerim bloğuma ,
    sevgilerle..

    YanıtlaSil