1 Kasım 2012 Perşembe

KLOŞ ETEK KOMBİNASYONU

Günaydınlar blogcanlar

İlk diktirdiğim kloş eteğimi çok sevdim.Kumaşını Kadıköy uzunçayır cuma pazarından parça işi olarak almıştım.Tamda kloş etek dikimlikmiş uzunluğu.Dikmek veya diktirmek isteyenlere yardımcı olması açısından eteğim çiften 2.20 cm'lik kumaştan çıktı.


Bu sonbahar-kış ürünlerine bakıyorumda vitrinlere,çoğunlukla kahve tonları.Zaten değişmeyen kış renklerdir siyah,kahve,fakat artık kahvelerin farklı tonlarını görür olduk.Çok tatlı tonlar var şu sıralar vitrinlerde.


Uygun fiyata bulunca bu güzel çiçek demetli kahve kumaşı etek olmasını istedim.İçerisinde morlu,petrol mavili ve krem tonlarda buket çiçekler var.Mevcut renklerinden olan bir tonda şal kullandım üzerine.


Yine çok uygun fiyata da eteğimi diktirdim,bu diktirdiğim son eteğim olmadı ayrıca :)
Sevdim ben bu işi,hazır giyime muhalefet etmek gibi bişi olsada,zevk verici.Nasıl olucak,hangi modelden diktirsem,şurasını nasıl istesem..Kısa boy eteklerin türediği durumlara yada basma kalıp fabrikasyon modellere alternatif oldukları için terzileri seviyorum :)

SELAMETLE


19 yorum:

  1. eteğini çok begendim canm güzelgünlerde kullan.birde lafı geçmişken bende yarın gitmek istiyorum cuma pazarına.nasil gidilir hangidurakta inilir biliyormusun cnm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BİLİYORUM BİLİYORUM :)GEÇENDE YAZDIM SANA BU POSTTA http://mimarinrenkleri.blogspot.com/2012/10/nerelerdesin-merve-2.html :D
      YİNE YAZARIM AMA SEVE SEVE :)
      Pendik çarşıdan 16a' ya biniyorsun veyahut bizim dörtyoldan kadıkoy-tuzla arabalarına bineceksin hooup uzunçayır duragında ıneceksın(Göztepe kavşağından sonra,birilerine sorsan yardımcı olurlar).hemencecik üst geçitten karşıya geçiyorsun indiğin yerden.az ilerde pazar çadırlarını görürsün zaten.

      Sil
    2. aaaa görmedim canım yaa:(kusuruma bakma.çoksaol tarifin için.yarın bana yollar göründü:)gidem bakalımnelerle dönecem.sevgiler

      Sil
  2. ÇOK ŞIK, BEN DE KLOŞ ETEKLERE TAKTIM U ARALAR... :)

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan canım =)
    marifet kumaş alıp terziye götürmekte değil,
    marifet kumaşı görünce, bundan şunu yaptırabilirim diyebilecek hayal gücüne sahip olmakta ;)
    oda sende var zaten:))

    YanıtlaSil
  4. Kloş etekleri oldum olası sevmiştirim ama benm hiç kloş eteğim yok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakarsın kendine şu sıralar kıyak geçmek istersin he? :)

      Sil
  5. Etegin cok guzel olmus. ben de klos etegi cok severim . dedigin gibi dikmeyi diktirmeyi ben de severim. zira diger turlu herkeste ve her yerde ayni seyler... giydigim sey bana ozgun olmali... bakalim ben de dedigin boyutta bir kumas aldim klos etek icin ama becerebilecekmiyim dikmeyi bilemiyorum. neyse cok konustum. gulerek giy canim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla makinen varsa evinde,hiç korkma biç kes dik yama bişeyler yap :) Bu işler kumaş telef edilerek öğreniliyor.Benimde dikiş makinem olsa hiç gözünün yaşına bakmam kumaşların ama yook işte :) Teşekkür ederim canım ;)

      Sil
  6. çok güzel olmuş iyi günlerde giy :)ben de bu günlerde artık herşeyimi diktirmeyi düşünüyorum iyi bi terzi bulursam tabii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herşey olmasada insan bazen arıyor farklı bişeyler dolabında,mağazalardan farklı olarak.Ben az aramadım çok şükürde buldum :)

      Sil
  7. canım eteğin çok güzel olmuş...
    sanada çok yakışmış...
    renklerine bayıldım :))
    ve senin favori rengin kırmızı :))
    demek dikişten de anlıyorsun...
    marifetli kıszın :))
    güle güle giy canım...
    ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  8. uyum ve renkler harika canim ama sanada cok yakismis masallah :))

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  9. eteğin çook tatlı olmuşş :)
    sanada çok yakışmış ayrıca.güzel günlerde giy inşallah canım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde çok içime sinen bir iş oldu,bu eteği diktirmesi :) Teşekkür ettim :)

      Sil