6 Şubat 2012 Pazartesi

KINA HAZIRLIKLARI BAŞLASIN!

Merhabalar blogcanlar,yaklaşan esas gün itibariyle hazırlıklarım ivme kazandı :D Kına elbisesi,bindallısı,örtüsü,kınası,kesesi derken ne yapsam da yapsam diye bakınıyorum uzun zamandır etrafıma :)Postta göstereceğim şeyde beğendiklerim,aaa çok pratik ve kokoş bişiy dediklerimin arasında.


Avuçiçi kına güllerimle tanıştırayım sizi,kına avuç içerisine yakıldıktan sonra ele geçiriliyor,güllerin arkasında pamuklu doku var,kınanız dağılmıyor,hemde parmaklarınızı ellerinizi istediğiniz gibi hareket ettirebiliyorsunuz.Eldiven giydiriliyor ya hani gelin yüz örtüsüyle takım,onu pek sevmiyorum,kundaklık bebek gibi :)Haa almadım mı aldım,oda dursun buda :)


Kendim yaptım yine,kırmızı gülleri aldım,arkasına makyaj pamuğunu silikonladım,hazır satılanlar gibi.Daha sonra esnek pullu bir kurdeleyle bağ yaptım.Gülleri iri istiyordum öylede aldım,avuç içerisinde iri güller daha güzek duruyor :)


Şıkıdım şıkıdım oynarkende eldivenli eller gibi problem yaratmaz :)


Bunlarda arkadaşlarıma dağıtacağım avuçiçi kına gülleri,üstelik mumlu :) Önce mumları yakıp ellerde taşındıktan sonra sıra kınaya geliyor,kınada ellerine yakılınca yine bu güller kullanılıyor.Diğerleri gibi pamuklu güllerin altları.Bunları hazır aldım ama :)




Kına gecesi için mumluk çalışmalarım şu sıralarda devam ediyor,ilerleyen günlerde farklı bir fikirle inşallah paylaşıcam onlarıda resimleriyle.
Şimdilik bu kadar,herkese
SEVGİLER

7 yorum:

  1. Her şey harika görünüyor. Kırmızı ne sevdiğim renkler arasında yer alır, ondan olsa gerek kına gecesi ile ilgi tüm parçaları beğeniyorum :)

    Bu arada bloguma beklerim ;)

    Sevgiler,

    http://www.modamla.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimde vazgeçemediğim rengimdir :) tabii,bendende sevgıler :)

      Sil
  2. şu arkadaşlar için olan çok orjinal bir fikirmiş. Allah yardımcın olsun canım inş herşey dilediğince olur...

    YanıtlaSil
  3. ne güzel olmuşlar canım eline sağlık, kendin uğraşmışsın çok daha değerli bence:) ben de bu üstü mumlu kına güllerini düşünüyorum da zor olur mu diye,yani mum yandığında damlamasın diye avcunu yukarıda tutma çabası düşündürüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mum yanarken avuc içini yere çevirmedikte damlamaz tatlım müsterih ol,evde deneme sürüşü yaptım ellerime takıp yakıp çayda çıra oynadım :D çok teşekkür ederim bu arada :)

      Sil
  4. Güller çok güzel olmuş ellerine sağlık :) ama bu el mumluklarını bir kınada takmıştım mumu yaktıktan bir süre sonra avuç içini yakıyor bana pek kullanışlı gelmemişti o yüzden :/

    YanıtlaSil