3 Şubat 2012 Cuma

HU HU DAVETİYE İSTEYEEEN :)


Öncelikle herkesin mevlid kandlilini kutluyorum en içten dileklerimle.Bu gecenin hürmetine dualaşalım inş...
Dün itibariyle çok hareketli bir gün geçirdim,ama en güzeli akşam kapıma gelen bu güzellikler oldu :) Daha çarşamba günü verdik siparişi halbuki ertesi güne tüm baskılar tamamlanmış,nasıl mutlu oldu anlatamam :)


Aklımızda bir davetiye modeli vardı,o maatbaa firmasıda sadece avrupa yakasındaydı,aradım taradım bir türlü anadolu yakasında bulamadım.İnat ettim online sipariş vericem dedim,davetiyenin zarfını görme talebinde bulundum,görüncede hayal kırıklığı yaşadım :) O davetiyeye o zarf hiç olmuş be abi! :D Müstakbelim dedi gidiyoruz bi maatbaya katoglardan seçip beğeniyoruz artık! Kuzu kuzu gittim,daha önceden bakmıştım ben umut vaad eden bişiler görememiştim. Derken baktık farklı bır maatbanın katoloğu,açtık ve ilk örnek buydu modellerden :) Ahanda bu dedim...


Madem baharda evleniyoruz,bahar yaprakları olsun davetiyemizde :) Kağıdının kalitesine bayıldım,zarfı ve yazı kartı hafif kendinden parlak,inci beyazımı denir,inci sarısımı :D Değişik bir renk,zarfı açılıyor,içinden yaldızlı yarı şefaf bir kağıt daha çıkıyor,yine yaprak motifleriyle bezeli simli.


İçerisinden esas karta nihayet ulaşıyoruz artık :)



Birde biliyosunuz bunlar müşteriye ayrı bir şekilde teslim ediliyor,içerisine bir tane örnek koyuluyor,davetiyenizi kendiniz hazırlıyor,zarfına siz koyup yerleştiriyorsunuz.Dün tüm akşam buna uğraştım,100 tanesini hazırladım,geride 200 tane var hazırlanacak :D 



Hazırlar şimdi,biraz daha vakit var dağıtmak için.Zaman su gibi akıp geçiyor,en azından bunun telaşından kurtulduk buda bişeydir :) Çok yakın zamanda kına hazırlıklarım için sivri fikirlerim olucak,onlarıda paylaşıcam :D Evlenecek olanlar özellikle izlemede kalması tavsiyedir ;)
SEVGİLER







13 yorum:

  1. Şimdiden hayırlı olsun canım çok şık bir davetiye... hayırlı kandiller,hayırlı cumalar..

    YanıtlaSil
  2. Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah.Davetiyeler çok şeker.Kandilimiz ve cumamız mübarek olsun inşallah =)

    YanıtlaSil
  3. Davetiyeyi çok beğendim.Allah tamamına erdirsin.
    İyi kandiller..

    YanıtlaSil
  4. Davetiye çok şık,hoş bir seçim olmuş tatlım.Şimdiden hayırlı olsun.
    Bir de hayırlı kandiller..

    YanıtlaSil
  5. sade ve çok şık
    ALLAH tamamına erdirsin inşallah

    YanıtlaSil
  6. hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin..

    YanıtlaSil
  7. canım çok hoş davetiyen sen tuzlaya mı gelin geliyorsun yoksa:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler büşracım,düğün mekanı orda sadece :)

      Sil