16 Şubat 2012 Perşembe

GELİNLİK AYAKKABIMI GÖRMEK İSTEYENLER BUYURSUNLAR :)

Hep hayalimde olan şeyi yapmaya karar verdim.Deli mi bu diyebilirsiniz,bence demelisinizde :) Beyaz değil,krem değil,pudra pembesi değil bildiğiniz kırmızı.Gizli platform ama asla rugan veya saten kaplama olmayacak bir ayakkabı aradığımı taaa ne zaman bende bılmıyorum söylemiştim :) Çok aradım ayağımın rahat edebileceği uygun puntoda bir ayakkabı,ah ne dolaşmalar ki onlar sormayın gitsin! :) Arka topuğunda kırmızı olması için tutturdum...Yoooook kırmızı olucak oda :D Neticede baktım hem kırmızı topuk hem gizli platform hemde rugan olmayan ayakkabı bulmak çölde su aramak,bende ayağımın rahat ettiği işte bunu aldım :))))


Gelin damat ayakkabı seçim ve tercihler yönünde hazırladığım postu görmek isteyenleriniz olursa buyursunlar efendim :)
Gel gelelim aldıkta bu kadar sade bir ayakkabı ımmm yok tarzım değil :D Başladım günlerce kırmızı iri bir çiçek aramaya,hobby marketi talan ettim yok yok,her renk var bir kırmızısı gelmemiş,arıyorum ya bulunmaz velet :) Sabırsızım bekleyemem ki,geleceğide meçhul zaten.Elimde istediğim olsa hemen ayakkabımın yan boğaz kısmına silikonlayacağım ama...
Bir kaç hafta kutusunda bekleyedursun ayakkabılarım, ben biraz daha bakınıyım derken amaan ya ben yaparım dedim,deniycem bir bakarım,kurdeleyle gül yapmıştım daha önceden,olmazsa olmaz olursada ne ala :)
Aldım elime kırmızı kurdeleyi ,kıvıra kıvıra bi iki denemeden sonra baktım beceriyorum,istediğimde fazlası değildi hah dedim :)


Kurdelem inceydi 1 parmaktan az bişey kalındı diyebilirim,3lü şekilde baktım silikonlamadan evvel daha güzel duruyor,dedim 3 tane güllü olsun :)


Güllerin üzerine tomurcuk kısmına elimde olan taşlardan yapıştırdım,dediğim gibi tüm yapıştırma işlemlerini sıcak silikon tabancamla yaptım.



Topuk detaysız olmaz oldu olucak onlarda taşlansın :)



Kına gecemde 3 tane kıyafet giyeceğim,bunlardan biri tabiki kınaların vazgeçilmesi bindallı :) Bindallım kırmızı,dolayısıyla kırmızı ayakkabı istiyor altına.Almayı düşünmüyorum,1 saat durucak durmayacak biindalli çünkü üzerimde,o gecede 1 saatliğine giyerim diye düşünüyorum bunları altına :)
Unutmadan ;bekar kızlar ayakkabımın altına isim alıyorum,isim yazdırmak isteyenler bu posta isimleriyle birlikte yorumlarını bırakabilirler :)
Yazıya son vermeden birşeyde danışmak istiyorum.Sorumun adı sizce olsun :)
Çok kararsız kaldım el buketimi kırmızı güllerden bir aranjman istiyorum.Sizce yapay güllerden güzel bir derlememi olsun,daha sonrada hatıra olarak saklıyabileceğim, yoksa sonrasını boşmu vereyim canlı güllerden mi yaptırayım,değermi yaklaşık 20 tane gül konuyor bukete.Verilecek paraya acıyorum ertesi sabah çöpe gidecek diye.Siz olsaydınız ne tercih ederdiniz ?
Şimdilik bu kadar hepinize benden kocaman
SEVGİLER

35 yorum:

  1. Ayyy ne tatlı bir ayakkabı benmde düğüne az kaldı ama hiç bakmadım ne gelinliğe ne ayakkabılara :(( hiç hevesm kalmadı doğrusu ailenin arkanızda olmaması böyle yapıo insanı :( güzl günlerde giy canım inş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne zaman düğünün tatlım,yazamı? Ailenizinde rızasını alın mutlaka onlarsız hıc bırsey olmuyor.Hakkında hayırlısı olsun canım...

      Sil
    2. Canım evet yaza rızası var da bababmın maddi olarak hiç birşey yapmıyacakmış ben aldığım maaşı eline tutuşturdum 7 yıldır ama o benim evliliğime gelince hiç bişey yapmıyo insanı üzen noktada bu oluyo işte bende isterdim ki bababm maddi manevi yanımda arkamda olsun ama yok. Neyseki çopk şükür beni bi düşünen abim var o hep arkamda bunu bilmek beni rahatlatıyo.

      Sil
    3. söyleyebileceğim tek şey bu durumda abinin kıymetini bil tatlım :)

      Sil
  2. ayakkabıların güzel ben convers giymiştim :) el buket olarakda canlı çiçekten yaptırdım hala saklıyorum kurudu tabikide güzel duuruyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Converse bır fenomen oldu dımı ya rahatlığı ayrı güzel,marjinalliği ayrı:) Resmini görmek isterdim buketinizin... :)

      Sil
    2. en ksa zamanda resim çeker atarım sana hatta bloguma da eklicem..

      Sil
    3. ÇOK SEVİNİRİM :) BEKLİYORUM MERAKLA :)

      Sil
  3. canım çok güzel olmuş eline sağlık, tam istediğin gibi birşey çıkınca ortaya daha da sevmişsindir ayakkkabını,herşey böyle gönlüne göre olsun inşallah. Buket olarak ben esk.teki düğünümde yapay, ant.daki düğünümde canlı kullanırım diye düşünüyorum 2 düğün avantajı, ikisinden de hevesimi alırım. aslında artık yapay çiçekler de gerçek gibi görünüyor, bir kere evleneceksin canım hangisini gerçekten istiyorsan onu yaptır içinde kalmasın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 düğün ha :) vaay diğerinde hevesini alamazsan diğierinde alırsın ne guzelmiş :) ikisinide yaptırcaksın şanslısın çiçek konusunda :)evet yapaylarda gerceğe yakın duruyor hanı,hala kararsızım ama vakıtte azalıyor yapay cıcek ıcın onceden sıparıs vermm gerek,ne istediğimi ilk defa bılmıyorum..

      Sil
  4. Çok güzel bir seçim olmuş canım çok şık ayakkabılar.Bende ilerde fikrimi değiştirmezsem converse giymeyi düşünüyorum kendi düğünümde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim tatlım,inş ayaklarımda gün bitiminde aynı şeyi söyler :D harika fikir bağcıkları renkli olsun :D

      Sil
  5. Ayakkabi harika görünüyor, fakat pek rahat denilemez herhalde ;)

    Güle, güle kullan canim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında göründüğü gibi değil platform olduğundan arkadaki çivi topuğun bır espirisi kalmıyo,ayak iki büklüm olmuyor,fakat tüm gün ahngi ayakkabıyla ayakta dursan ayak bu isyan eder hani :D teşekkür ederim :)

      Sil
  6. canım ayakkablar çok güzeller
    sen dahada güzelleştirmişsin
    kırmızı giyen ilk gelin olucaksın sanırım:)
    bende babet tarzında bir ayakkabı gymiştim:)
    gelin çiçeğinide yapay kullansan saklama açısından daha iyi olur
    artık yapaylarda gerçek gibi zaten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler dilekcim,bakalım yapay mı olucak ne olucak bende bılmıyorum :S

      Sil
  7. Cok guzel gorunuyorlar canim, ellerine saglik. Allah dugun'unde giymeyi nasip etsin Insallah ;)

    YanıtlaSil
  8. =)mutlulukla giyersin inşallahhh canım çok güzell heyecanlar olsa gerek .. benimde inşallah yaza olcak bakalımm ben neler bulupta giycem artık :P heyecanlandım şimdik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle biraz telaş,biraz heyecan birazda mutluluk aranjmanı durumum :) eminim çok güzel gelin olucaksındır ;)

      Sil
  9. Canım çok güzel olmuş ayakkabıların :) çiçek konusundada bence yapay çiçek tercih et tabiki tercih meselesi elinde ne kadar tutacaksın ki o buketii şahsen ben kurutulmuş olarak sevmiyorum çiçekleri ancak kutunun içinde kabul edebiliyorum kuru haline tahammülüm yok sanırım oraya buraya tozunun toprağının dökülmesinden dolayı. tercih senin tatlım benim fikrim yapay olmasından yana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen kuru çiçekte bi yere kaar saklanır,sonrada hazin son :D teşekkür ederim tatlım :))

      Sil
  10. Merhaba! Ayakkabılarınız çok güzel:) Gelinliğiniz de mi kırmızı olacak? Çiçeklerin her zaman canlı olmasından yanayım ben. Bence fotoğraf çektirirken yapma çiçek kullanabilirsiniz elinizde de kokulu bir canlı çiçek bulundurabilirsiniz ki o kokuyu her aldığınızda o günlere dönersiniz çok güzel olur bence:) Hayırlı olsun. Mutluluklar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim,hayır gelinlik kırık beyaz :) el çiçek ve ayakkabım kırmızı olucak,damat beydede krımızı detaylar mevcut aynı zamanda :) güzel fikir aslında,koku öyle bir hafızaya kazınıyorki,aynısını nerde alsanız sizi hemen eskiye götürüyor :) teşekkür ederim amin inş :)

      Sil
  11. Ellerine saglik canim yine hariklar cikarmisin bayiliyorum senin bu fikirlerine :) ayakkabi cok hosuma gitti ya cok güzel gelinligin altina renkli ayakkabi harika oluyor diye düsünüyorum tabi cesarette isteyen bi konu bu sonucta her insan bunu yapma cesareti bulamaz kendine yada baskalari tarafindan geri caydiririli sen sakin cayma bundan cunku cook hos olacaktir eminim :) El buketine gelince bence canli olsun ilerde hatira olarakda kalabilir hatta kurutup'da saklayan arkadaslarimda var cok hos gozukuyor :) cok öptüm canim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım,evet vazcaydırmaya çalışanlar veyahut yok artık saçmalama diyenler mevcut : ) Ama dediğin gibi caymıycam :D El buketi hakkında fikrini söylediğin içinde teşekkürler,fikirlerinize önem veriyorum,canlı çiçek aranjmanlarına bakıyorum ufaktan artık : )

      Sil
  12. ne güzelmis canim güle güle kullan :)

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  13. benim gelinliğimin altına giyeceğim ayakkabımda seninkinin beyazı :) çok güzel olmuş canım iddialısın yani ama yakışacağına eminim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bekarlığa veda edipte evli barklı bırı olduktan sonra resimlere bakıp yakışıp yakışmadığına siz karar vericeksniz artık :)

      Sil
  14. güzel bir renk bence, kendinde bişeylar katmışsın daha anlamlı olmuş.. kolaylıklar dilerim hazırlıklarda..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım ,hazırlık yapan herkesin darısı başına:)

      Sil
  15. ayakkabılarına bayıldım bende kırmızı olsaya artık bu gelin ayakkabıları derdim hep ama bize nasip olmadı bizim zamanımızda böyle değişiklikler yapamazdık ama şimdi olsa bende yapmak isterdim aykırılıklar ayrıca o güllerin yapımını bi koyarsan blokuna sevinirim banada lazım öyle bir gül yaptıklarım biraz küçük kaldı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim yapmak istediğimi yapan bir insanım sanırım ,banada saçmalama aaa iyi artık diye tepki verenler olmuştu,şimdi bakıyorum aynı kişiler resimleri görünce sakız kıvamında oluyorlar :) Böyle şeylerde pek etrafa kulak asmamak gerek ;) Tamam inşallah bi ara hazırlarım post ;)

      Sil
  16. ayakkabın gerçekten çok güzel olmuş, benim iki düğünüm olacak inşallah yaza, birinde mor birinde beyaz ayakkabı giymek istiyorum . İstediğim gibi mor ayakkabı bulamıyordum, ama çok güzel fikir verdin. Alayım da süsleyim ben de :)

    YanıtlaSil