17 Ocak 2012 Salı

HEDİYE TEPSİ


İlk defa evine gideceğimiz bir hanıma ne almalıyız? :) Gülüyorum çünkü çok düşünerek kafa patlatıp aaa diyerek sonlanan bir soruydu bu bizim için :) Arkadaşımla birlikte en iyi kararın ahşap boyama tepsi olacağına karar verdik.Hem işine yarıyacağından emin olduğumuz bir gereç,hemde emek verilerek yapılan...Ne duruyoruz diyerek öğle tatilinde hobby marketin yolunu tuttuk,ben tepsimi seçtim arkadaşımda işine yarıyacağını düşündüğümüz kutuyu. 


İlaç kutusu olabilir ,dolapta çekmece içlerinde durmaktansa ilaçların kutuda durması daha düzenli.Ya da sallama-demlik poşet çay konulabilir.Hangisi işine yarıyorsa artık,tam anlamıyla çok yönlü kutu :) Yapıyoruz madem takım yapalım hoş dursun dedik,aynı peçeteden yaptık.Peçete dekopajı yaparken dekopaj tutkalı kullanmıyorum ben,direk peçetenin motifini kestikten sonra su bazlı vernikle fırça yardımıyla peçete üstünden geçiyorum yapışıyor.Daha sonra da tabiki tüm yüzeyi vernikliyorum.Islanma su altında yıkama olduğunda sıkıntı olmuyor.


Marin renkleri çok seviyorum,tamamiyle yazı hatırlatıyor değilmi?Peçetede zaten denizci desenlerinde;deniz feneri,can simiti,denizci çapası.


Renk ve desenin bu kadar ön planda olmasının en önemli sebebide,zeminin beyaz olması,ilk zamanlar bilmiyordum mesela zeminin koyu olduğunda peçetenin deseninin gözükmeyeceğini.Neticede peçetenin incecik bir katı kullanıldığından renkli boya üstüne sürülünce desen kaybolup gidiyor.Yeni heveslenenlere tavsiyedir,tecrübemle sabit :)


Günün sonunda hediyelerimizin çok beğenilmesi bizimde çok hoşumuza gitti :)  Eğer sizde şu sıralar hediye almayı birilerine düşünüyorsanız neden bu sizin boyayacağınız bir tepsi olmasın ;) 
SEVGİLER







8 yorum:

  1. woooooow cok hos olmus ;) bayildim, iyi fikir!

    selamlar
    http://streetfashionandmore.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. hmm fikir cok güzel tuttum bunu blogunu yeni kesfettim cok hos bi blog olmus yeni yazılarını bekliyorum takipcinim bende beklerim sevgiler http://feyzannyeri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Denizci temasına bayılırım. Çok güzel olmuşlar. Elinize sağlık ♥

    YanıtlaSil
  4. streetfashionandmore teşekkür ederim,benden de selamlar :)feyza sola canım,inş :)Gelin adayı,bende çok seviyorum denizci renklerini, teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  5. Harika olmuşlar.Çok güzel bir hediye olmuş gerçekten tatlım :) Ahşap boyama işine acaip ilgim var bir türlü yapamadım :(
    Ellerine sağlık canım :)

    YanıtlaSil
  6. Aktuelmoda;teşekkürler canım,en kısa zamanda bu zevki yaşamalısın :)

    YanıtlaSil
  7. Kuzum ya bu tepsi çok cici olmuş ama valla çok beğendm peçete deseni güzelmiş bende artık öyle düşünüyorum çünkü bu işi yapan pek kişi yok hatta yapıorum çevremdekiler çok beğenio öyle sıradan bir hediye almaktansa el emeği ile yapılan şeylşer benm için daha değerli bence herkes için öyledir :) ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim spor bi havası oldu marin desenlerle..kesinlikle el emeği her zaman daha kıymetlidir,değer verdiğini anlatır,tekrar teşekkür ederim :)

      Sil