25 Ocak 2012 Çarşamba

GELİN-DAMAT TAKI KURDELEMİZ ve BEL KUŞAĞIM


Ofiste işler yoğun,projelerden her gün afakanlar bassada beni eve koşa koşa gidiyorum.Nasıl yetişiyosun ne ara yapıyorsun bunları diyenlere; valla akşamları bunlarla meşgul oluyorum zaman bakımından sıkıntı olmuyor diyorum :) Yorgun geliyorum eve ama sevdiğim işlerle uğraşınca deşarj oluyorum rahatlıyorum :) tavsiye olunur :)



Gelelim sözün özüne dün akşamki uğraşım :) Takı kurdelerimin sade olması istemedim illa bişiler ekliycem tabiki,sade olmazdı :D Kırmızılı olan anlaşıldığı üzere gelinin yani benim ,diğeri müstakbelimin.Omuzdan aşağı kısmına minik gelin-damat figürü ekledim,çiçek ve nazar boncuğu iliştirdim :)


Malzemelerimi hobby marketten temin ediyorum,güllü kırmızı kurdelem bi tek eminönünden.Benim çok hoşuma gitti ,gül motifi hastası biri olarak :)


 Madem başlığı açtık konu takı kurdeleleri daha önceden yaptığım siparişlerim olan,bir kaç fotoğrafda daha göstermek istiyorum.Gelin hanımlar beyaz istemişlerdi kurdelerini.


Buda boynu incili gelin takı kudelesi,takım sipariş almıştım kadehleriyle birlikte.aynı modelin kırmızısıda güzel duruyor.Kurdele kenarlarını ince bir fisto gitmiştim,boyun incisinin bittiği yerde ise yine güller ön planda :)



Diyebilirsiniz şimdi,kendininkini neden incili yapmadın :) Olayı abartmak istemedim ,zira gelinliğimin işlemesi var gerdan ve beden kısmında yoğunca,takılmasını,güllerin boyun kısmını kapatmasını istemiyorum :)
Gelelim bel kuşağıma :)


Kimi kızlardan duyuyorum şahit oluyorum,kırmızı kurdaleyi klişe ve gereksiz bir adet olarak görüyorlar,saygı duyuyorum.Hatta şimdilerde gelinlik modelleri kendinden kuşaklı çalışılıyor,pembe mor renkte olanlar popüler.Evet öyleside güzel ama kırmızı kuşakta ben takmadım demek istemiyorum,baba evinden çıkan genç bir kızın simgesi gibi bişey :)


Kırmızı dolgulu güller kullandım,yanınada kırmızı taşlar...


İşte hazırlıklar devam ediyor,daha yapılacak halledilecek kuyruklu bir liste beni bekler,ajandamda üzeri pembe fosforlu kalemle çizilecek...
Diğer takı kurdelesi çalışmalarıma bakmak isterseniz buradan...





20 yorum:

  1. çok güzel olmuş canım benim içinde güzel bi fikir oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler büşra'cım,faydalı olduysam ne güzel :)

      Sil
  2. hoş bir detay olmuş:)

    http://tasarmmefrusat.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Inanilmaz guzeller, kolay gelsiiin. Tatli telaslar bunlar :)

    YanıtlaSil
  4. Ellerine emigine saglik canim yine harikalar cikarmisin, kesinlikle bende aynisini dusunuyorum kirmizi kusak icin, bu olmazsa olmazimdir ogun geldiginde kesinlikle neden kullanmadim demek istemedigim bisey olur bu :) Kesinlikle devamini bekliyorum takipdeyim bayiliyorum yaptiklarina ayrica benim icinde güzel fikirler olusuyor bunun icinde ayri tsk ederim canim cok öptüm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı şeyleri düşündüğümüze sevindim,herşeyin yeri ayrıdır,kırmızı kuşağında benim için öyle.çok teşekkür ediyorum fikir olabildiysem ne mutlu :) bende öptüm :)

      Sil
  5. merhabalar :) hazırlıklar iyi gidiyordur inşallah...ben kırmızı kuşak bağlamadım..her nekadar annem beni kandırmaya çalışsada nazar değmesin bilmemne diye...işin aslını öğrenince çok sinirlendim...babam yada erkek kardeşim bağlayacak ....kocam açacak...kırmızı kurdela bağlayınca el değmemiş oluyorsak 2. evliliklerini yapanlar niye bağlıyor yada önce beraber yaşayanlar evlenirken yine bağlıyor diye sinirlendim...bağlatmadım :) namusumdan ahlakımdan şüphesi olan zaten almasın beni dedim...böyle biraz aykırılık yaptım ve benden sonra evlenen 3 kişiye daha çıkarttırdım ...

    süslemen çok hoş olmuş ..güller falan...ama işte dediğim gibi gurur yaptım ben bu konuda takmadım...karar sizin...

    YanıtlaSil
  6. canım anlaşılan sen baya bi gurur yapmışsın :) teşekkür ederim,sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. biraz asi bir insanımdır...:) eheheh :)

    YanıtlaSil
  8. mrb merve yaptıklarına bayıldım cok estetik ruhlu bir insansın..takı kurdelesi ve bel kuşağından banada yapmanı rica etsem maliyeti bana ait olmak kaydıyla yardımcı olursan çok mutlu olrum bnmde düğünüm 19,05,2012 allah hepimizin sonunu hayırlı eder inş..öptüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım,bana maıl adresımden ulaşabılırsen sevınırım :)maıl adresım mimarmervecifcibasi@gmail.com

      Sil
    2. teşekkür ederim canım ekledim elif demir kabul ettiginde detaylı konusrz:)

      Sil
  9. CANIM YA ÇOK TEBRİKLER ALLAH BİR YASTIKDA KOCATSINN İNŞ YAPTIKLARINA HERSEYİNE BAYILDIM GELİNLİGNDE COK GÜZELMİŞ MELEK GİBİ OLMUŞŞUN MUTLULUGNUZ HEP DAİM OLSUN İNŞ...GELELİM BNM TAKI KURDELEME BACIM NEZAMAN YAPICAKSIN BİDE FİYATINI ÖGRENSEM ONA GÖRE SİPARİŞ ALMAK İSTERSEN YAPTIRMAK İSTYORM..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar teşekkür ederim. burdan bilgi veremiyorum mail adresime adınız ve mail adresinizle bılgı ıcın mail yollarsanız sevınırım.

      Sil
  10. canım öncelikle herşey çok mükemmel ben pek anlamasamda blog blog gezerek birkaç bilgi öğreniyorum kendim için inşallah zamanı gelince yapıcam

    özellikle nişan ve kına detaylarını uygulayacam sakızlar iğnedanlıklar acaip hoşuma gitti bunları hep not alıyorum

    bir sorum olucak öncellikle bu kurdellelerden eminönünde bulabilirmiyim, birde hobby marketi aratım internette bulamadım yardımını rica ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah teşekkür ediyorum..kurdele için eminönune gıtmeye gerek yok tuhafıyelerdede vardır :) ama süsleme detayları her yerde bulamayabılırsın.http://www.tubiba.com/kaplan-creative/ ben alışverişimi kaplan creativeden yapıyorum.

      Sil
  11. Merhabalar ben bel kuşağı siparişi vermek istiyorum.bana yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim şimdiden..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar mürvet,bana mimarmervecifcibasi@gmail.com adresinden mail atarsan bilgi verebilirim.

      Sil