26 Ocak 2012 Perşembe

EVE HALI ALMAK!


Ne zor işmiş halı seçimi yapmak şimdilerde daha iyi anlıyorum.Rengi ,dokusu,tarzı iyi uydurmak gerek.Serilen odada sırtmamalı.Klasik bir salona geometrik desenli spor bir halı seçmek olmaz.Hareketli bu spor halının renginin aynısını daha osmanlı motifleriyle bezenmiş bir halıda bulabilirmiyim?


Duvar kağıdı desenli halıda fazla desenli olmasamı,düz daha iyimi durur?peki ya yolluklar? Aaa açık renk istemem çabuk kirlenir,acı kahve istiyorum,seramikler bal köpüğü daha güzel uyar hem :S 


Oturma odası açuk pembe vizon halı nasıl bişi olsa eee bilmemki!

Sorular sorular :D kızlar bu sıralar halı mevzusu üzerinde duruyoruzda ,malum hazırlıklar :) Hoşuma giden bir kaç halı desenleri eklemek istedim belki yardımcı olursunuz bana.Üstteki acı kahve deri kombinli halının markasını bileniniz varsa bana bilgi uçursun :) Bu arada güllü halı Pier-cardin modellerinden,şahane dimi :)




Kırmızıyla bu acı kahvede fena değil,bide yakından gidip görmek gerek,renkler katologlarda bambaşka çıkıyor bazen.Dün bir halı baktım angora halıda ışıksız ortamda vizon,ışıklar sanınca bildiğin kahve :)



Yorumlarınızı eksık etmeyın bana,bir adet kırmızı mutfak halısı,2 adet acı kahve yolluk ve bır adet vızon-pembe oturma odası halısı açığım var :) Resimlerdekiler nasıllar sizce...
Hayırlı akşamlar
SEVGİLER

6 yorum:

  1. halılar tek tek güzelde bir bütün olarak bakmalı bence koltuklar sadeyse desenli koltuklar gösterişliyse sade tercih edilmeli.
    ayrıca kirlenir diye düşünme sevdiğin renkleri al ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende öyle düşünüyorum,teşekkür ederim fikirlerin için canım :)

      Sil
  2. Haklısın çok zor halı seçmek.Eğer koltukların iki renkliyse kesinlikle düz halı tercih et.Gerçi benim koltuklarım tek renk ama ben yine açık ve düz renk halı tercih ettim.Fazla karışıklığı sevmiyorum.
    Kolay gelsin.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. koltuklar tek renk üzerine,bakıcaz bıraz daha artık.İnsanoğlu herşeyin en güzeli olsun istiyor :) teşekkür ederim canım :)

      Sil
  3. Bana sorarsan, siyah üzerine gri-vizon desenli ve sonuncu siyah üzerine kirzmizi desenli hali favorim Merve abla. Klasik bir salonu mükemmel tamamlarlar bence.. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bakalım bakalım nasıl bişi alıcaz bende merak edıyorum :)

      Sil