12 Ocak 2012 Perşembe

ÇEYİZ ALIŞVERİŞİNDE ENGLISH HOME DURAĞI




   Daha içeri girmeden farklı bir akımı vardır bu mağazanın hepiniz bilirsiniz :) Cıvıl cıvıl renkler,trend desenler,kokoş detaylar,cicili aksesuarlar ve daha niceleri.Seviyorum senı Englısh home :)

 Soft desenler,pastel tonlar işte sen benim olmalısın vintage esintili nevresim... diyerek aldığım bu haftasonu hasılatından bu cici şey.Hem desenleri beğeniyorum hemde kalitesini ev tekstil alanında tavsiye edebileceğim ürünler sunuyorlar.Ayrıca hoşuma giden olay ise nevresim takımını sizin kombinliyebilir olmanız.Nevresim,çarşaf ve yastık kılıfları ayrı ayrıda satılıyor.Eğer nevresminizi güllü veyahut ekoseli aldıysanız mesela çarşafınızı sade düz alabilirsiniz,yada hiç almayıp evden uydurabilirsiniz.Keyif sizin :) 
Gelelim bu güzel kutuya.İçindekilere geçmeden evvel kutusunu görünce çok beğendim,kendileri bana ekoseli nevresim takımla birlikte müstakbelim tarafından hediye alınmıştır,belirtiyim :) Banyoda,yatak odasında kullanılabilir hatta kutuyu pembe tonlardaki oturma oadamda kullanabilirim.Ufak bir hamam seti kıvamında gül esanslı sabunun kokusuda ayrı bir güzel,kutuyu açar açmaz farkediliyor :)Köpük lif,kese,topuk taşı,tarak ve mumlarda takımı tamamlıyorlar.
 Aklımda kalıpta henüz alamadığım bir takım daha varkiiii...Turkuaz renk üzerinde iri pembe güllü nevresim takımı.Bakalım ne zaman nasip olucak :)
Yeni alışveriş hasılatında görüşmek üzere heheh :) Sevgiler

6 yorum:

  1. Hepsi çok güzeller,ayy pembiş spa seti sanırım çok şeker,güle güle kullan tatlım :)Zaten English Home'a girip eli boş çıkmak mümkün değil.Ama bazen sonraya bırakmamak lazım çünkü kalmıyor ve devamı da gelmeyebiliyor :) Bir de küçük bir tavsiyem olucak,sayfanda arka fon desenli çerçeve şeffaf yazıların zor okunuyor çok göz yoruyor tatlım,umarım yanlış anlamassın,sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Aktuelmoda teşekkür ederim canım,aynen o kadar güzel şeyler varki insanın dibi düşüyor :)her gördüğünü almak istiyor insan :) estf.,dikkate aldım bile :)

    YanıtlaSil
  3. hepside cok ama cok güzeller güle güle kullan canim. Allah güzel günlerde kullanmayi nasip etsin insallah tatlim.

    YanıtlaSil
  4. hepsini güle güle kullan inşallah çok güzel ve zevkli seçimler gerçekten :)

    YanıtlaSil
  5. esosesra teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun ;)

    YanıtlaSil