13 Mayıs 2013 Pazartesi

ANNELER GÜNÜ KAHVALTISI


Günaydın blogcanlar.
Güzel bir haftayı geriye bıraktık,haftasonu alışveriş mevzularıyla..Çarşı pazar mağazalar hınca hınç doluydu,her yer annesine alabildiğince en güzelini almaya çalışan büyük küçük çocuklarla doluydu :)
Her ne kadar hepimiz bazı satış taktiğine dökülmüş özel diye adlandırdığımız bu günleri sevmesekte,biliyorum ki anneler günü bir başka.


Kahvaltıda toplaşınca anneler gününde,sabahın ilk saatlerini birlikte kahkaha sesleriyle yumulunca zeytine peynire,değmeyin keyfimize :) Babam annemin taklidini yapar,kardeşim bana takılır,annem buna kaç yumurta koydun diye sorar,böyle seslendirin bu kareleri :)


Zaten kim sevmezki pazar kahvaltılarını yada brunchları.Hani Cemal Süreya boşuna da dememiş; Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı! diye :) Bu mutluluğunda evde yaşanılıyor olması çok daha anlamlı yapıyor bu öğünü nacizane fikrim.


Sodalı milföy böreğim tekrardan soframdaydı,tarifini biliyorsunuz geçenlerde vermiştim arşivimden bulabilirsiniz.Pratik olduğundan her daim yapılabilinecek türden.



Birazcık da keyif işi çay yudumlamak diye düşünüyorum.Krallara layık bir kahvaltı sözü çok hoşuma gider,kahvaltıya ağırlık verip akşamı hafifletebilenlerden iseniz zaten ohh :) Her öğle yemeğinden sonra ben akşam yemeyeceğim diyip yine duramadığım için... :))


Alman pastamda son kapanış lokmamız oldu masamızda :) Tüm annelerimizin anneler gününü yürekten kutluyorum,sağlıklı sıhhatli ailelerimizle mutlu yuvalarımız hep daim olsun inşallah.

SELAMETLE

5 yorum:

  1. ellesine kollarına sağlık çokgüzel sofran.kahkahalar evindeneksik olmasın inş.bizim ailecek toplanmamız çok zor:(buyüzden çok şanzlısın

    YanıtlaSil
  2. neler hazırlamışsınız böyle..maşallah size..sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. yAAA BEN COK OZLEMISIM SENIN BLOGU ♥
    resmen instagram bagimlisi oldu tabi diyetin bunda rolu buyuk :P Postuundan cok keyif aldim herzamanki gibi :) Rabbim sofranizin bereketini dilinizden tatli muhabbetleri eksik etmesin insallah ♥

    YanıtlaSil
  4. ne güzel sofralar hazırlıyosun :))
    bakarken bile içi açılıyo insanın..

    YanıtlaSil
  5. ohh ne güzel bir sofra, en güzeli de huzur... :)

    YanıtlaSil