21 Haziran 2012 Perşembe

MUTFAĞIMI SEVİYORUM♥

Günaydın blogcanlar.
Haftasonu yaklaşıyor,bunu düşünerek çalışanlar varmı benim gibi :) Öyle bir durumdayım ki ilköğretim öğrencileri gibi,2 gün mesai-5 gün tatil olaydı eyiydi diyorum :D 5gün tatili ne yapacaksın diyenler olabilir,mesela misafir ağırlarım yine,nasolsa alıştım artık :D Şaka yapmıyorum sevdim,bişeyler ortaya çıkarmak,karşımdakileride mutlu etmek güzel ♥


Sebep mutfağımda olabilir,mutfağımı çook seviyorum.Orada vakit geçirmek yeni yeni tatlar tarifler denemek,düzeni yaşıyabilmek,hoşluklar katabilmek..Beni yansıtan beni ben yapan yerim,kırmızı mutfağım :)


Çiçeklerime her gün can vermek,akşamüstü oynayan çocukların seslerini mutfağın içerisinde duymak...İş yaparken şarkı söylemeden de olmaz tabii :)

SELAMETLE

29 yorum:

  1. içim açıldı ya çok güzel mutfağınız nefis yemekler pastalar yapın inşallah.

    YanıtlaSil
  2. çok şekermiş mutfağınız...

    YanıtlaSil
  3. Mutfağın cıvıl cıvıl tabi bunun mimarı sensin canımcım :)

    YanıtlaSil
  4. benim de mutfak eşyalarımın çoğu kırmızı, sanırım evlenince böyle bi mutfagım olsun istiyorum.. gerçi bende el becerisi yok, böyle cici kavanozlar yapacak ama olsun napalım :) istiyorum işte :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mutfaklara en yakışan renk kırmızı diye düşünüyorum tabii her ne kadar renkler ve zevkler tartışılmaz olsada :) Kırmızının iştah açtığına yönelik önermeleride bende destekliyorum bu arada buda ipnot olsun :D İnşallah canım daha güzelleri olsun daha daha güzelleri ;)

      Sil
  5. MERVECİM MUTFAGIN COK GUZELMIŞ GULE GULE,AGIZ TADIYLA KULLAN İNŞ. AMA SANA Bİ ÖNERİM OLACAK TATLIM ;MİKRODALGA FIRININ ÜZERİNE BİRSEY KOYMAK COK COK ZARARLI..SEBEBİ;FIRIN CALISIRKEN UZERINDE MINIK CIZGILER VAR HAVA ALMASINI SAGLAYAN ONLARI KAPATARAK ALLAH MUHAFAZA PATLAMASINA NEDEN OLABILIRSIN:( ASLINDA BUNU BIRCOK KİŞİ BİLMEZ AMA DİKKAT VE ÖNEM GEREKTIRIYOR BENDEN SÖYLEMESI SEVGILER..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlahi :) inan hiç dikkat bile etmedim o üzerindeki minnak çizgiere :) nasıl dikkatini çekti,bakayım benimkilerde üzerindemi :)

      Sil
  6. çok güzel mutfagın canım.tamanını görüntülersen kopya cekerim:)))

    YanıtlaSil
  7. mutfağım ayrı olsaydı daha çok sevecektim sanırım amerikan mutfaklı salonda misafir ağırlamak çooook gözümü korkutuyor:) gerçekten içinden çıkılmak istenilmeyecek mutfağın var bereketi bol olsun;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olsun öyle deme amerikan mutfagında ayrı bır havası var :) Biraz düzen biraz tertip her daim kontrollü yemek pişirdinmi sorun yok,olması gereken şeyler yani,birde davlumbazı çalıştırdınmı tamamdır,korkutma gözlerini :) teşekkür ederim ;)

      Sil
  8. bence bence bence artık tarifte vermelisin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)Ben daha başkalarından tarif alırken ,bu fikir tarifi benden alanların ruh ve özellikle beden sağlıkları için olumlu etkiler bırakmayabilir tatlım :D

      Sil
  9. Merhaba blogunuzun sessiz takipçilerindenim.Bu güzel mutfağı görünce ilk yorumumu yazmaya karar verdim:-)Mutfağınız çok cici bici olmuş,kırmızı çok yakışmış,kelebek detaylara bayıldım:-)İnsan böle bir mutfaktan hiç çıkmak istemez.Ayrıca belirtmek isterim ki zevkli birisiniz tercihlerinizden belli oluyor.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sessizliğini bozmana sevındım öncelikle,bir blogger için yorum almak altından değerli :) teşekkür ederim,evet kelebekleri kartondan kesip iple rafın altına bişiler yaptım,dikkatlisin ;) İnan çıkamıyorum zaten :D benden de sevgiler :)

      Sil
  10. Son dört bes posttur evin muhitini kestirmeye çalışıyorum. Sonuc başarısız:)

    YanıtlaSil
  11. aaaay o mutfak beni benden aldi masallah nekadar guzeeeeel :)
    burdan guzel birsey cikmamasi mumkun degil ki zaten tabiki senin el lezzetinde girdimiydi devreye miiiiis :D
    Mutfaginda bol bol eglenceli vakitler geciresin emi :D

    not: beni anmak icin oraya kondurdugun kelebekler beni duygulandirdi :p
    yine bir öz guven patlama vakasi yasaniyor :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. diyooosun :D
      inş tatlım,hiç gözündende kaçmıyor bakıyorum konu kelebek ha bide kıty olunca :)

      Sil
  12. canım mutafğını çok ama çoooook beğendim...
    kırmızılar çok hoş olmuş...
    emeklerine sağlık...
    bu mutfak çok mu çooook güzel oldu...
    bence kesinlikle güzel oldu...
    canım kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
  13. yine döktürmüşsün merve bende senin evini seviyorum çok şekerye ilham alıyorum senden sagol

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) duyunca mutlu oluyorum,teşekkür ederim Hatice ;)

      Sil
  14. merve gel benim mutfağada bi el at yahu milletin gözü gönlü açılsın :D

    YanıtlaSil