2 Mayıs 2012 Çarşamba

HOBİ MARKET VE ALIŞVERİŞ

Günaydınlar herkese,bol güneşli bir günde daha benim gibi bloggerda olanlara kocaman kocaman sevgilerimi gönderiyorum...Dün akşamüstü hobby marketime gittim ,uzun zamandır uğramıyordum bu sıralar ayrı düştük haliyle :) Hediye etmek üzere bir kaç ahşap boyamalık şeyler almak istiyordum ne zamandır.


Ahşap ve seramikler daha çok ilgimi çekiyor.Sağdaki kırmızılı çerçevenin altın sarısını bende yapmıştım hatırlarsanız.Diğer seramik parçalarla boyamama bakmak için buradan. 
Seramiklerin kimileri polyester karışımlı,örneğin çerçeveler..


Binbir form ve şekilde obje bulmak mümkün,görünce içim kıpır kıpır oluyor boyayasım geliyor :))


Hele bu güzelliklere bayıldım ♥ Hobby markette örnek olarak koyulmuş vintage tepsiler,Allah ım tam benlik tasarımlar süslümü süslü,kokoşluk abidesi.Güpür danteller su bazlı vernik ile ahşaba yapıştırılmış bolca sürmek lazım ayrıca nostaljik hava katmış..Köşelere ise sıra dizi taşlar çok zarif.Sağdaki peçete dekupajı,soldaki ise dekupaj kağıdı.Renk uyumu falan müthiş,dibim düştü,bende tepsi aldım :))


Kendime değil ama belirtmiştim hediyelik bunlar,düşündüğüm yapmak istediğim yerler var,yanındada ufak bir takı kutusu attım sepete..;) Ne renk yapsam nasıl boyasam 2 renk mi yapsam diye düşündüm şöyle eldeki malzemelerle..


Bu arada diğer ahşap boyama denemelerime bakmak isterseniz buyursunlar..

Dün ilk katlarını attım 3'ününde her akşam birer kat atsam bu yıl biter mi acaba :D Merak ediyorum bakalım nasıl olucaklar,peçete uygulamayı düşünüyorum,çok daha rahat ve pratik oluyor..
Şimdilik bu kadar bitince görüşücez artık :)

SELAMETLE

11 yorum:

  1. Bizde burda merakla bekliyoruz :))Bende böyle el emeği bir şeyler yapabilmek çok hoşuma gidiyor. ama hiç böyle birsey denemedim... artık sen beni heveslendircen...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sözler çok tanıdık geliyor d,aha hobby marketteyken bir hanım elimde tepsileri görünce nasıl yapıyorsunuz,kolaymı diyor :) Gerçekten çok kolay,bunu geçtim zevkli...tavsiye ederim.

      Sil
  2. ben de çok istiyorum ahşap boyamayı...ama bir türlü başlayamadım. ne yi bekliyorsam ;) tepsiler de güzel olacak inşaAllah,merakla bekliyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah canım biterme heveslisiyim akşamdan akşamada olsa :))

      Sil
  3. Hep heveslendiğim halde hiç bulaşmadığım bir hobi oldu ahşap boyama, ama ne zaman böyle boş çerçeveler, tepsiler görsem deli gibi boyayasım geliyor :)

    Dantel çok hoşmuş, zaten çok severim. Güle güle kullanın.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. önceleri bende çok hevesleniyordum,nasıl yapıcam malzeme almak lazım falan diye hep erteledim,bir başladım bir daha bırakamadım.Şimdi ara sıra boyuyorum birşeyler,çok eğlenceli oluyor :) teşekkür ederim...

      Sil
  4. Boyle yerlerde mi vaaaaaaar allahiimmm insallah bende oyle iryere duserim :))
    acemide olsam boyar boyar dururum yapan guzel olunca kesin benim yaptiklarimda guzel olur eminim :p( uuf öz guven fiskiriyor suan farkindasin dimi :p )
    Senin elinden cikanlara cok merak ediyorum gulum hemcik yapta gorelim anam irde dantelde var merakla beklemekteyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabikisiiii :) Ama her yerde yok böyle büyük marketler,bana çok yakın bu bakımdan şanslıyım gerçekten,aklıma estiği anda bulabiliyorum herşeyi...Özgüveni yerinde olan insanları severim :) Bitiricem inşallah sonrada yeni planlarım projelerim var :)))

      Sil
  5. sonuçları bekliyoruz ... :)

    YanıtlaSil
  6. neresi burası nereden bulabilirim polyester ürün?

    Sevgiler

    YanıtlaSil