16 Mayıs 2012 Çarşamba

GÜLLÜ TARAK - SABUN ve MAGNETLER


Güllü peçetelerle dekupaj yaptığım bölmeli kutum ve piano şeklindeki takı kutularımı hatırlarsınız.Gül motifini gerçekten çok seviyorum,elimden gelse herşeyi güllü güllü yapıcam :)



Ahşaptan olma tarağıda boyayıp güllemiştim bir güzel ve hatta sabunlarda nasibini aldı.Dolap içlerinde,banyolarda çok hoş duruyor.Hatta gelin hamamımda herkese pembe tülle kapladığım güllü sabunlarda dağıtmıştım,herkesin çok hoşuna gitmişti :) 


 Facebook sayfası üzerinden merak edilen magnetler var sırada,bunları ben bir kermesten çiçek aranjmanları için satılırken almıştm.Kalplarin diplerinde ince çöp şişler vardı.Çektim çıkardım çubuklarını,üzerlerine kontür kalemiyle isimlerimizi yazdım ve magnetlerle silikonladım her birini ..


 Kalplerin dipleride aynen böyle çöp şişler vardı ,anlatmak istediğim buydu :) Bunları çiçeklerimin diplerinde kullanıyorum,mutfaktaki menekşelerim ;)


SELAMETLE


15 yorum:

  1. Magnetler çok cici canım çok beğendm ve o tarak ne hoş yaaa harika olmuş o tahta mı plastik mi acaba plastiğede olurmu :) bende yapmak istiyorum bak şimdi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim,plastik değil tatlım ahşaptan bir tarak,denemek lazım olabilir :)

      Sil
  2. çok güzel ya tarağa bayıldım Takipteyim :)

    bloğunu yeni keşfettim ben de beklerim

    www.gecekiyafeti.com

    YanıtlaSil
  3. ben o buzdolabi magnetlerine bittim yaaa super fikir aklina fikrine saglik allahim hafisa cipini korusun senin :p ( buda boyle bir dua iste :p )
    sabun ve taraf ise sahane ;) ellerine saglik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hafıza çipimi .. :D Allah cızırtını vermeye :)haha teşekkür ederim canım çok sağol ;)

      Sil
  4. güllü yaldızlı nasıl güzel olmuş hepsine bayıldım ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  5. maşallah ne güzel şeyler yapmışsınız bütün sayfalarınızda dolaştım bence yüreğinizin güzelliklerini yansıtmışsınız yaptığınız herşeye allahım hepsini mutlulukla kullanmanızı nasip etsin.

    SEVGİLER...

    YanıtlaSil