1 Mayıs 2012 Salı

BALKONUMA EL ATMAM GEREK

Günaydınlar efendim,sabah şerifleriniz hayırlı ola.Kaç zamandır yaz mevsiminin ufaktan gelmesi sebebiyle balkona el atmayı düşünüyorum.


Resimdeki balkona emsal büyüklükte (belki biraz daha büyük) bir balkonum var mutfağımda.Havaların iyice ısınmasıyla masayı atmayı planlıyorum oraya.Fakat kuru kuru olmaz bu iş,bir el değmesi gerek :)


Azdan ufaktan netten search yapmayla başladık bakalım esinlenebileceğim bişiyler henüz olmadı.Resimler dolayısıyla alıntı..


Ne yapsam ne etsem bilemesemde balkon ve terasların olmazsa olmazları çiçeklere mutlaka yer vericem,süslü renkli saksılar,duvarlarda alengirli bişiler,tavandan sarkan süsler... :)


Tabii bu saydığm saksıları,süsleri alengirli malzemeleri hazır almayı düşünmüyorum :) En azından büyük bir kısmını ;) Ah şu ilham perileri birazda bana balkonum için uğrasanız şu sıralar ne iyi olucak...


Akıl akıldan üstündür,süsleme konusunda tasarım yapmış,aa bak bunu balkonunda da kullanabilirsin diyen blogcanlar varsa fikirlerini paylaşırsa çok memnun olurum,hatta anlatmakta zorluk çekmeme açısından yorumlara link ekliyebilirsiniz kızlar ;)


Şu an için sadece saksılar konusunda aklımda bir fikrim var,geçen senede uygulamıştım,atık galvanize kutulardan düşünüyorum.Bakalım hayırlısı,vakit ayırmak lazım bu tür işlere..

SELAMETLE

7 yorum:

  1. ikea gibi yerlerde büyük minderler oluyor böyle renkli renkli ama ben onlara para verme taraftarı değilim istediğin renkte bir kumaş ve biraz elyafla halledersin :) onun dışında balkonun camlı bir balkonsa yeri yeşil dümdüz bir halı ile kaplattırabilirsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. renkli minderleri seviyorum aslında bakalım düşünücem bunu,balkon geniş olsa hiç düşünmiycemde işte... :)

      Sil
  2. Hayirli sabaaaaaaaahlaaaar :))) ben karismam fikirde vermem zira sen hepsini bastiriyorsun :p hal boyle olunca birakta biz senden fikir alalim dimi ama ;)
    merakla beklemekteyim sonucu ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok akıllısınız bayan :) becerebilirsem bişiler paylaşırım,haa eğerki ses çıkmazsa bu konuda bilki bi cacık yapamadım :)

      Sil
    2. hohohho azcik oyleyim galiba :p

      Sil
  3. en sevdiğim şeydir yazın balkon keyfi.şu an aklıma bi fikir gelmedi inan :) ama güzel bişeyler yapacağına inanıyorum Allah ın izniyle ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen,bekarkenki alışkanlıklarımı arıyorum ,dolayısıyla balkona bakmam lazım bu konuda.teşekkür ederim inşallah biraz ayırabileceğim vakite ihtiyacım var..

      Sil