4 Ağustos 2012 Cumartesi

SAKIZLI LADY FİNGERS :)

Günaydın blogcanlar 
Güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle başlıyarak uzun zamandır denemeyi düşündüğüm bir türlü kısmet olmayan pastadan sonunda dün akşam denedim :)


Çoğu yerde kedi dili diye geçse de insan söylerken bile suratını kırıştırıyor :) Kedi dili kedi dili ! :D
Çoğu zaman amblajlarının üzerinde yazdığı gibi lady fingers demeyi tercih ediyorum,özellikle de tatlı ne yaptın diye soran misafire :)) Size kedi dili yaptım demek anlamca dokunuyor :D


Yuvarlak olmasını istemediğimden dikdörtgen saklama kabımı kullandım,pastalarda her zaman köşeli servis daha kolayıma gidiyor.İçerisine ise sakızlı muhallebi pişirip 2 şer kat muhallebi ve lady fingers döşedim.İlk olarak ise süte batırdığım fingersları kabın etrafına dizdim.


Dolapta iyice soğuttuktan sonra ters çevirip servis tabağıma aldım.Aslında üzerine çikolata sos yapmayı düşünüyordum yapmaya başlamadan evvel,sanırım üşengeçliğime geldi :)
Üzerini çikolata rendesi ve damla çikolatayla süsledim.


Daha sonra ne mi oldu :))
Tabiki afiyet :D

SELAMETLE

9 yorum:

  1. Çok güzel görünüyor ben de yapacağım

    YanıtlaSil
  2. ya uzun zamandır bakamamıştım blogcualra sen ne güzel sofralar kurmuş ne güzel tarifler yapmışsın öyleee :) ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık canım...
    pastan enfeeees görünüyor...
    1 dilim de benim için ye...
    afiyet olsun....

    YanıtlaSil
  4. afiyet bal şeker olsun:),çok güzel görünüyor,bi keresinde bende yapmıştım bu tarifi,muz ve kiviyle süslemiştim,meyveli de çok güzel oluyor tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim evet muzlada denedim haklısın güzel oluyor :)

      Sil
  5. Şimdi açken görmek bunları iyi olmadı ya:)

    YanıtlaSil