31 Aralık 2013 Salı

İKİ KİŞİLİK KAHVALTI SOFRALARIMIZ


Evvela yazıma koca koca kalplerle başlamak istedim.
Birbirlerini en iyi anlayan insanlar çiftlerdir,birde anneler sanırım.Anneler bir yerden sonra hayatlarımızda bir saf geride kaldığı durumlarda bu yeri doldurulamaz boşluğu eşler birbirleriyle tamamlar.Tam da bu mevzuda onlara ikramda bulunan hanımları devreye girer.Bizde de durum pek farklı değil.Sonsuz şükür ile şafağın sökme vaktinde demlenen çayın,ocakta cızırdayan nimetin tadını hiç bir sofrada bulamaz duruma geliyorsunuz.


 En tatlı sabahlar,onunla başlar diyerek hamd ederek,sabahın şafak vaktinde çaydanlığın buharıyla buğulanmış camıma kalp çizmek,bunu sağlıklı ve sıhhatli huzur dolu koşturmacada gerçekleştiriyor olmak herşeyden herkesden tatminkar bir insan yapıyor beni.





'Bir kimse ,fakirliğini basiret sahiplarinden birine şikayet etti ve bundan çok üzüldüğünü belirtti.O basiret sahibi ona dediki :  -Senin iki gözünün kör olup,on bin dirheminin olması seni sevindirir mi? -Hayır ,dedi. -Dilsiz olup on bin dirhemin olsa! -Hayır . -Ellerin ,ayakların kesik olduğu halde,yirmi bin dirhemin olsun. -Hayır.Deli olup da on bin dirheme sahip olsan? - Hayır...
-O halde utanmazmısın ,Mevla'nın senin yanında elli bin dirhem değerinde nimetleri var,hala şikayet ediyorsun.' 
Sözün cümlelerin bittiği yerde olmuyor mu insan,aslında hep şikayetkar ve taminsiz iken hiç birşeyden zevk almaz,memnun olmaz hale gelmişken aslında ne kadar hamd etse ve  ne kadar alnını secdeden kaldırmaz ise yinede bu nimetlerin şükrünü yerine getiremeyecek iken..



 Herşeye herkese vakit var,şükür etmeyede...
Dünya nimetlerinin farkında olarak,bu nimetleri en güzel şekilde değerlendirerek yaşayabilenlerden olmak,bu yazıyı okuyan hiç tanımadığın bir insana edilebilecek en hayırlı dualardan bir kaçı olsa gerek...
 
SELAMETLE
İnstagram:MİMARINRENKLERİ










27 Aralık 2013 Cuma

GELİN - DAMAT TEMALI AKSESUAR KUTULARI


 Uzunca bir süre olmuştu ahşap kutu çalışmayalı,bu kez yine buradaki temalı kutulardan çalışınca işler daha tatlı oluyor.
 Öncesinde,parfüm deodorant gibi kişisel bakım ürünlerinin konulduğu sandık olarak kullanılan gelin damat temalı kutular,daha sonra takı ve aksesuar için kullanılmakta daha çok.


Gelin olacaklara duyurulur ;)

SELAMETLE


26 Aralık 2013 Perşembe

MOBİL PERDE ÇEKİLİŞİNE KATILMAK İSTERMİSİNİZ?

İstanbuldaki mobil perde uygulamasını sizlere bahsetmiştim hani,(buradan okuyabilirsiniz)bakın o firma güzel bir çekiliş düzenliyor davet etmesi benden :)

SELAMETLE

6 Aralık 2013 Cuma

EVİNİZE KADAR GELEN PERDE HİZMETİ

 Mobilperde.com
İlk duyunca itiraf ediyorum nasıl yani dedim,insan şaşırmıyor değil.Evlilik hazırlıklarıda perde mevzularım çok karışıkdı.Bir yerde beğendim modeli hemen yerli yerinde görmek olanaksızdı haliyle.Üstelik benim gibi birde alengirli modellere sürekli gözünüz kayıyor ise,farbasıydı,fonuydu,kuruvazesi idi nasıl duracağını kestiremiyorsunuz.Örneğin en basiti pencere üstünden geçen bir kirişi örten perdenin duruşu veya tezgah üstü bir mutfak penceresinin perde boyu,balkon kapılarının hatalı açılışları,ölçü alınsa da bire bir hep sıkıntı olmuştur.


Benim duvarlarıma yakışır mi ,evim ışığına gider mi, ya mobilyam onu da açarmı? diye düşünmeye son veriyor işte bu hizmet kızlar.
Arıyorsunuz mobilperde.com'u hiçbir ücret talep etmeden,sizden birşey baklemeden tüm perde tül modellerinizi evinizin içine kadar getiriyor.Üstelik siz ürünlere bakarken gayet işinde profosyonel olarak size yardımcı oluyorlar.Evinizin ve ya evinizin yalnızca bir bölümüne ait alana renk ve doku kültürünü oluşturuyorlar ki bu bence en güzel hizmet.
Perde showroomlarında seçilen bazı ürünler dikilip geldiğinde hayal kırıklığına uğratabiliyor insanı malesef. Kısacası neyin ne olduğunu nasıl duracağını kendi gözlerinizle görüyor olmanız şahane.


Türkiye'de tek olan bu hizmet, Taç, Home Sweet Home, Home Art gibi kendini ve ürünlerinin kalitesini ispat etmiş ürünlerle yapılmakta.'Koşulsuz' hizmet ile kapıya kadar gelen bu mobilperde olayının çok tutulacağı kanısındayım.


Gün geçtikçe hızlanan yaşantımızda, aslında zorunluluktan nereye koştuğumuzu bilmediğimiz bir çağda, günlük sorumluluklarımızdan artırabildiğimiz, kazanabildiğimiz her dakika, kendimize ve ailemize ayırabildiğimiz her an daha değerli olmaya başladı. Bununla beraber ekonomik ve kaliteli hizmetleri tercih edebilme şansına sahip olmak, artan zamanımızla birleştiğinde bize hayatımızın diğer kalan kısmını zenginleştirme fırsatı sunuyor.Bu bakış açısıyla tasarlanan Mobil Perde, perde ve ev dekorasyon sektöründe yepyeni bir dönem başlatıyor. Sizlere, maliyet düşürmeye odaklanmış sistemi ile, kaliteli ve markalı ürünleri en ekonomik yoldan ulaştırmayı vaat ediyor. Üstelik bütün bu avantajlara zamanınızı harcatmadan en iyi servisi vererek erişmenizi sağlayacak “koşulsuz ücretsiz” bir hizmet sunuyor. İşini zamanında yaparak, teknolojiyi sonuna kadar kullanarak, aynı zamanı kendi çalışanlarına da kazandırmayı amaçlıyor.


Web adreslerinden merak ettiğiniz her türlü konuya vakıf olabilirsiniz,ürün modelleride mevcut ;)
 Ücretsiz hizmet veren çağrı merkezleri:
0850 277 87 87
Mobil perdeyi tercih edenler ve çok daha fazla ilgili videoları youtube üzerinden izleyebilirsiniz.

Evim şahane programını hepiniz izlemişsinizdir,Mobilperde evleri güzelleştirmeye evim şahane ile de devam ediyor,bakın Mimar Selim Bey neler söylüyor .



SELAMETLE

3 Aralık 2013 Salı

KIZLARLA PAZAR KAHVALTISI

Günaydınlar herkese,biliyorum bu kez uzun bir ara oldu ama bu postla yeniden aranızdayım :)
Kızlarla pazar kahvaltısı diyorsam öyle böyle değil kendi adıma...Heyecandan uyuyamadığım,günlerce içim içime sığmayan misafir benimkiler.


Uzun süredir yemek bloğunu hayran hayran seyreyleyen ben,biri gelse deseki bir gün evinde senin masanda arzı endam edecek,hiç inanmazdım :) O güzel masalarını görüpde,o tatlı dilinden dökülen cümleleri okuyan hangi bayan ona hayran kalmaz ki.Hep derim mutfaktaki tek idoliçem.Evinde ,işinde örnek bir insan.Tanerineşi :)

Masamda ikinci sandalyeyi sıcaklığıyla dolduran canım arkadaşım,benim diğer yarım diyebileceğim iyilik kuşum butikozy :) 
Öylesine sıcak geçen bir pazar yaşıyor olabilmek,ne kadar şükredilesi bir hadise olsada,kendi adıma bu pazar mutlulukdan hiç birşeyin farkında değildim.Çayın ilk servisinde önümdeki bardağımı görmeyişim,ellerimin hafifden titrek halleri ve bunu saklamaya çalışmalarım :) 


Hiç onları geri koyasım gelmedi ayrılırken,insan bu kadar mı sıcaklık kurar kısa sürede,bu kadar mı düğümler gönül bağlarını.Senin samimiyetine senin sıcaklığına yönelip kilometrelerce uzaklıkdan sabahın erken saatlerinde yola koyulmuşlar,ne büyük bir mutluluk.



İnşallah tekrarı olsun Allah'ım diye, gönlümden sessizce dua etmekten başka bir şey gelmiyor nacizane...İnşallah İnşallah İnşallah :)


Rabbim herkese iyi ahlaklı,hayırlı ve gönlüne yoldaş olabilecek,sıkıntısını,üzüntülü anını paylaşabileceği kişilerle ömrünü kesiştirsin.
Amin.


Bu masadaki üç bayanı instagramda takip ederseniz günün karelerine şahit olabilirsiniz :)
mimarinrenkleri-tanerinesi-ozylemim

SELAMETLE